Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orda program yapıyorsa ve maas alıyorsa tabiki de hazırlanacak. Bu beni ilgilendirir mi ilgilendirmez ben arada bir bakıp geçiyorum o programı ama o programın yapımcısını ilgilendirmesi lazım. Adamın hiçbirşeyden haberi yok.

Sadece Sergen için de değil, moderatörde aynı gibi. Daha Dany'in kafileye alındığından bile haberi yok, biri kulağına üfleyince haberi oldu.

ya Türkiyede biraz olsun ismin olsun yada tandigin olsun tv ye de cikartirlar baska bir seyde yaptirirlar.

bunu ben tahhh bir 90li yilarin sonunda ögrenmisdim. almanyada bir mehmet vardi. cocuk almanyada 40in üstünde sabikasi vardi sonunda sinir disi edilmisdi. türkiye 'ye geldi cocuk sonra cocugu kralTv de sunucu yaptilar yahu.

sonra ordan da kamera yürütmüsdü gercigi kovuldu ama o baska konu :DD

Sky360 da Galatasaray- fener maçları var izlemek isteyen varsa...

Şimdi 96 yılında 2-0 yendiğimiz maçı gösteriyorlar:)

ya Türkiyede biraz olsun ismin olsun yada tandigin olsun tv ye de cikartirlar baska bir seyde yaptirirlar.

bunu ben tahhh bir 90li yilarin sonunda ögrenmisdim. almanyada bir mehmet vardi. cocuk almanyada 40in üstünde sabikasi vardi sonunda sinir disi edilmisdi. türkiye 'ye geldi cocuk sonra cocugu kralTv de sunucu yaptilar yahu.

sonra ordan da kamera yürütmüsdü gercigi kovuldu ama o baska konu :DD

Fatih, Türkiye 'de insanların nasıl ünlü olunduğunu yada tv nasıl çıktıklarını herkes aşağı yukarı biliyordur zaten. Sonuçta tartıştığımız insan Sergen yani dediklerinle biraz alakasız olmuş.

Sergen'in spor programı yapması doğaldır ama oraya çıkıyorsan hiç olmadı, konuşulacakları önceden bir okur insan dimi? ne Sergen nede moderatör ne konuştuklarından haberleri var. Ama insanlar bunları izlemese bile onlar orda olmaya devam eder çünkü bazıları onların orda olmasını istiyordur olay bu kadar basit.

Neyse konuyu fazla uzatmayalım, sonuç olarak ciddiye alınacak insan değiller.

Dünyada vardır, o konuda haklısın ama Türkiye'de böyle birşey yok maalesef. Bunları hiç kimse izlemese bile orda otururu sallamaya devam ederler.

Bu ülkede, kanal sahiplerinin kimler olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. İstediği gibi konuşsunlarda hiç kimse izlemese bile yayından kalkmazlar.

aman bize mi kaldi dünyayi kurtarmak:)ben nargilemi cekimde cigerlerim bayram etsin:nargile::nargile::nargile::nargile:

kepce kulak fistiklari götürsün bizde kafamizi yoralim bos yere :DD

aman bize mi kaldi dünyayi kurtarmak:)ben nargilemi cekimde cigerlerim bayram etsin:nargile::nargile::nargile::nargile:

kepce kulak fistiklari götürsün bizde kafamizi yoralim bos yere :DD

Aynen öyle ya, naparsalar yapsınlar. Herşey sahada belli olacak zaten:)

Önemli olan bizim başarımız:)

A sınıf takımlar artık alt yapıya önem veriyor.

Petrolcüler bile yıldız avını bıraktı genç yetenekler alıyor. Çoğu A sınıf takım gelecekteki kadrolarını hazırlarken,kadrolarında 16-23 yaşında enfes topçular bulundururken bizim ilk 11 yaş ortalamasının neredeyse 30'u bulması insanı üzüyor.

Anlık zaferler peşindeyiz.

bende aynisini yazdim ama futbolcularimiza hakaret ediyormusum diye ceza aldim:)

bu arada bu süper kupaya ben sahsen pek önem vermiyorum. ha prestij anlaminda fener ile mac yapacagimiz icin biraz önemi var var isde baskada yok aslinda. süper kupa oynansada olur oynanmasada olur vallahi... gercigi 2 sene önce oynanmamisdi bile galiba fener ile bjk arasinda mahlum olaylardan dolayi.

yarinki tahminim rahat kazaniriz aslinda. fenerin bir cok eksigi var vallahi. bizim kadro hemen hemen full. bakalim hayirlisi artik.

Önümüzdeki sene logodaki yıldızlar nasıl olacak acaba, yanyana 4 yıldızmı olur yoksa başka seçenekler olabilirmi ki?

Önümüzdeki sene logodaki yıldızlar nasıl olacak acaba, yanyana 4 yıldızmı olur yoksa başka seçenekler olabilirmi ki?

fc-bayern-wandtattoo-logo-110518.jpg

böyle olur ki bir ara fatih hocanin ofisinde vardi 4 yildizli logomuz duvarinda. 4cü yildiz tam doldurulmamisdi tabiki :)

Arda konusunda herhangi bir twit falan var mı dostlar ?

renkler icin kusuruma bakmayin ama avrupa yildizi gibi yapacak hocamiz bu gidisle herhalde :DD

gercigi ömrü yetmez :(

t669069_eu-logo.jpg

Sana bir şey derim, muhtemelen inanmazsın. :)

Şu yazdığın mesajın birebir aynısını ben yazıyordum. "Bu gidişle ab logosu gibi olur bizim logo. Ama ömrümüz yetmez." şeklinde.

Daha sonra şimdi ömür falan milletin canını sıkmaya gerek yok diye vazgeçtim.

Hatta öyle ki, senin bu mesajı görünce "ulan ben bunu iptal etmemiş miydim" bile dedim :)

bende ndense hic heycan yok yarinki mac icin ..tuhaf biraz ama mac saatinde yine buz dolabi gibi olurum büyük ihtimalde.

fener maclarinda bana bir seyler oluyor nedense ister istemez :(

bende ndense hic heycan yok yarinki mac icin ..tuhaf biraz ama mac saatinde yine buz dolabi gibi olurum büyük ihtimalde.

fener maclarinda bana bir seyler oluyor nedense ister istemez :(

bendede yok büyük ihtimal izleyemeyeceğim maçı

ne olur diye fazla merak etmiyorum

normalde böyle olmazdı

kafam allak bullak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt