Erkan Ersev
Kırmızı Üye
- 29 Ocak 2011
- 2.129
- 0
- 996
Sabri ile Kazım dan biri geçmeli artık Hamitin bölgeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben eski portalı geri istiyoruuuuuuuuuuumnmmmm.. ALOOOOOOOOOO !.......
Nedir bu ya habire hatlar kopuyoo....:mad-49:
A.Madrid sözleşmesini uzatmak için Arda'nın menejeri ile görüşecekmiş haftaya.. Uzatılırsa zaten iş bitecek ama sanki haftaya bu işi bitirecez gibi bir his var içimde..
Arda gelmeeez ya. fazla ümitli olmayin bence arda konusunda artik. frei-carlinhos ve saire gelir ancak. Arda 30undan sonra gelir bence geri emeklilik parasini kazanmak icin.
O arda denilen herif GS devredeyken bonservisini katmerlemek için sözleşme uzatmayı kabul ederse şerefsizdir.. Gelmesin o zaman. Zaten giderken de satmıştı bizi, gene satacak..
Arda gelmeeez ya. fazla ümitli olmayin bence arda konusunda artik. frei-carlinhos ve saire gelir ancak. Arda 30undan sonra gelir bence geri emeklilik parasini kazanmak icin.
İşte gelirse şimdi gelir, 15 gün içinde,,
sözleşme uzatırsa 4-5 yıl bi daha göremeyiz kendisini
ardayi unutun. baskan dobra dobra konusan adam. arda olayi var olaysaydi cikip yalanmazdi tv ye bence. ama belkide yaniliyorrumdur. sol bek alsinlar calrinhosu yeter benim icin.
yabanci kontenjani canimizi sIkIcak baya ama maalesef![]()
Frei yarın veya salı açıklanabilir; Carli yerine öncelikle Kolarov, olmazsa Siqueira da olur..
Mesela bugün kolarov olsaydı, ilk yarıda kilidi kırardık ceza sahasına girmeden....
vallah baskani dinledim demin beyaz tv de canli baglandi telefonda. ben ümidimi kestim acikcasi o aciklamasindan sonra .
bence bu super kupa zaferinden sonrada okadar paraya harcamaya gereksiz görmüyordur baskan.
ha burak belki satilirsa bence alinir ki ben bunuda olacagini zanetmiyorum acikcasi ama belli olmaz.
sadece umut baglamayin arda konusu hakinda . olmayinca hayal kirikligiya ugramayin fazla.