Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben eski portalı geri istiyoruuuuuuuuuuumnmmmm.. ALOOOOOOOOOO !.......

Nedir bu ya habire hatlar kopuyoo....:mad-49:

vallahi bende sinir oldum acikcasi :(

sesimizi cikartmayalim diyorum diyorum ama bu böyle devam edecekse sinir krizi gecirecegiz anlasilan yeni düzende :sad007:

rd0dk.jpg

Bizim olduğumuz yerde; kupaya el sallamak serbest dokunmak yasak...:happy::happy::cool-78:

NOT: Alintıdır..

A.Madrid sözleşmesini uzatmak için Arda'nın menejeri ile görüşecekmiş haftaya.. Uzatılırsa zaten iş bitecek ama sanki haftaya bu işi bitirecez gibi bir his var içimde..

Arda gelmeeez ya. fazla ümitli olmayin bence arda konusunda artik. frei-carlinhos ve saire gelir ancak. Arda 30undan sonra gelir bence geri emeklilik parasini kazanmak icin.

A.Madrid sözleşmesini uzatmak için Arda'nın menejeri ile görüşecekmiş haftaya.. Uzatılırsa zaten iş bitecek ama sanki haftaya bu işi bitirecez gibi bir his var içimde..

O arda denilen herif GS devredeyken bonservisini katmerlemek için sözleşme uzatmayı kabul ederse şerefsizdir.. Gelmesin o zaman. Zaten giderken de satmıştı bizi, gene satacak..

O arda denilen herif GS devredeyken bonservisini katmerlemek için sözleşme uzatmayı kabul ederse şerefsizdir.. Gelmesin o zaman. Zaten giderken de satmıştı bizi, gene satacak..

zaten kısa sürede göreceğiz sonucunu. hayırlısı,,

gelmezse uzun bi süre o defter kapanır en azından. her sezon başı açılmaz..

Arda gelmeeez ya. fazla ümitli olmayin bence arda konusunda artik. frei-carlinhos ve saire gelir ancak. Arda 30undan sonra gelir bence geri emeklilik parasini kazanmak icin.

Frei yarın veya salı açıklanabilir; Carli yerine öncelikle Kolarov, olmazsa Siqueira da olur..

Mesela bugün kolarov olsaydı, ilk yarıda kilidi kırardık ceza sahasına girmeden....

İşte gelirse şimdi gelir, 15 gün içinde,,

sözleşme uzatırsa 4-5 yıl bi daha göremeyiz kendisini

vallah baskani dinledim demin beyaz tv de canli baglandi telefonda. ben ümidimi kestim acikcasi o aciklamasindan sonra .

bence bu super kupa zaferinden sonrada okadar paraya harcamaya gereksiz görmüyordur baskan.

ha burak belki satilirsa bence alinir ki ben bunuda olacagini zanetmiyorum acikcasi ama belli olmaz.

sadece umut baglamayin arda konusu hakinda . olmayinca hayal kirikligiya ugramayin fazla.

ardayi unutun. baskan dobra dobra konusan adam. arda olayi var olaysaydi cikip yalanmazdi tv ye bence. ama belkide yaniliyorrumdur. sol bek alsinlar calrinhosu yeter benim icin.

yabanci kontenjani canimizi sIkIcak baya ama maalesef :(

Bi programda gene beyaz tvydi galiba, Sedat Doğan'a sordular benim bu konularda konuimadığımı bilmiyor musunuz dedi.. Başkan'ın dedikleri ortada ilgilenmiyoruz demesini bekliyordum.. Aceba???:)

Frei yarın veya salı açıklanabilir; Carli yerine öncelikle Kolarov, olmazsa Siqueira da olur..

Mesela bugün kolarov olsaydı, ilk yarıda kilidi kırardık ceza sahasına girmeden....

kolarovuyu hocanin ilk tercih olacagini zanetmiyorum acikcasi. süratli bir sol bek istiyor hoca. carlinhos ve siquiera uygun isimler.

vallah baskani dinledim demin beyaz tv de canli baglandi telefonda. ben ümidimi kestim acikcasi o aciklamasindan sonra .

bence bu super kupa zaferinden sonrada okadar paraya harcamaya gereksiz görmüyordur baskan.

ha burak belki satilirsa bence alinir ki ben bunuda olacagini zanetmiyorum acikcasi ama belli olmaz.

sadece umut baglamayin arda konusu hakinda . olmayinca hayal kirikligiya ugramayin fazla.

ben de izledim ama başkan tecrübe kazanmış olabilir transfer işlerinde. fiyat düşürmek için yapıyor olabilir bu açıklamaları..

Amrabat ve Hamit ayak bağı oluyolar. Amrabat arada güzel maçlar çıkarıyo ama süreklilik yok. Hamit zaten yorum yapmaya gerek yok Dua etsin Türk :) Bu arada günün en iyileri Muslera ve Gökhan Zandı kim ne derse desin ayrıca Drogbada Winner olduğunu bir kez daha gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt