Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 hamleyle müthis bir takim olabiliriz. Umarim bu firsati kacirmazlar zaman varken.

Ben Baskanin aciklamasina pek takilmiyorum acikcasi. Bu is transferin son günlerine kadar biter.

Carlinhos´u da alalim, rotasyon yapariz ligde.

bu arada drogbanin golünü izledimde yine.. ya bazilari o cekilde sut cekemiyor . ne bicim kafa var bu adamda ya :)

Yarin 20.30'da Kayseri hatirasi programinda cok özel görüntüler olacak mis. Soyunma odasinda ve ucaktan cok özel görüntüler var mis.

top yere çarptı diye gol oldu diye yorum yaptı Levent Tüzemen. gülmekten gole sevinemedim.

yorum yapayimda bir cekilde demisdir. sacmaldilar zaten ikiside bir cok yorumlarda bana göre tabiki. diger fener yorucmunun ismini unutuyorum hep ama o zaten ayri bir gezegenin adami yorumlari ile.

Jardelde böyleydi mermi gibi kafa vururdu O aklıma geldi ,

evet jardelde fena vurmuyordu. jardel tam köseye nisan atiyordu ama bu cekilde mermi gibi atmiyordu oda.

drogbanin fizigi ile alakali birazda. bütün agirligini kafaya yönlendiriyor resmen.

resmen sut atiyor kafayla adam ya. bayern-chelsea finalindeki kafasida mermi gibi gitmisdi.

haa oda yere sekmemisdi bu arada ve gol olmusdu :)

şaka maka Frei bilmemde sadece Arda ve Carlinhos transferi ile baya baya her yönü ile süper bir takım oluyoruz. Umarım bu hamleleri yaparlar. Fenerin eleneveği aşikar. 6 mılyonu bunlardan gelecek zaten

bu arada iki takim arasinda ciddi seviye farki var bence eksiklerimize rahmen. fenerde tek bir oyuncu var bize direk oynaya bilecek oda Sow dur.

Sow-Drogba birlikde muthis olurdu acikcasi.

kümeye düserlerse belki.....:devil:

aynen renktaş o ne rezil yayın öyle sunucusundan yorumcusuna hatta rejisine kadar adamlar pozisyonların tekrarını vermiyodu.çok fenaydı çokk

Hakikaten seyrettiğim en kötü yayınlardan biriydi , hadi teknik açıdan yetersizlik var ama zeka seviyesinde yetersizliğe denecek birşey yok maalesef .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt