Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
bu cocukca isleri birakin , Melo da bidon olarak geldi bu lige ama nasil muazzam bir adam oldugunu herkes gordu
Zenitten de bu sebeblerle gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu cocukca isleri birakin , Melo da bidon olarak geldi bu lige ama nasil muazzam bir adam oldugunu herkes gordu
YİNE AYNI KONU..DEDİKLERİME CEVAP VEREMEZLER...VERDİGİNZ CEVAP HERZAMAN AYNI..DEMİNKİ YAZIMI OKU GEL...
HERKES OKUYOR FORUMDA...SENİNDE BENİMDE FUTBOL BİLGİMİ OLCSUN MİLLET
mantiga bak , her transfer olan futbolcuya iyi olsa takimi birakmazdi diyelim o zamanZenitten de bu sebeblerle gönderildi
Alpay kardes. Dikkat ediyorum her mesajinda bir provokasyon var. Bunu neden yapiyorsun?
Kendi capinda forum efsanesi mi olmak istiyorsun? Ne zaman yorum yapsan tartisma cikiyor.
Sen futboldan anliyorsun, digerleri anlamiyor öyle mi?
Tek yaptigin kendi oyuncularimizi kötüleyip rakipleri övmek.
Alpay kardes. Dikkat ediyorum her mesajinda bir provokasyon var. Bunu neden yapiyorsun?
Kendi capinda forum efsanesi mi olmak istiyorsun? Ne zaman yorum yapsan tartisma cikiyor.
Sen futboldan anliyorsun, digerleri anlamiyor öyle mi?
Tek yaptigin kendi oyuncularimizi kötüleyip rakipleri övmek.
mantiga bak , her transfer olan futbolcuya iyi olsa takimi birakmazdi diyelim o zaman
sana laf anlatmaya degmez
Arkadasım iyi oku ben yazıorum bak bana catıyorlar...Yazdıklarım eskileri oku dedim deminki arkadasa...bana yine resil olmakmi istiyorsun diyor...
gecmisi hepiniz arastırın
haksız isem herkesden ozurdilerim.....haklı isem o bana catan arkadas ne yapacak oda soylesin..??????????????
Bruno Alves i begenmeyenler 3 mac ustuste kırmızı yiyen Bulent Korkmaza efsane diyenler............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne ayaksınız
bi izahı olmalı
Reis naber? Ne olur bugün?
Bak duyumcuyum dedın ses cıkarmadık.Attın bır yalan gıttın mıllete dalga konusu oldun.Her foruma gırısın olay yalan dolan.Amac ney?
bak adam halen cevap veremiyor yazdigi sadece bos konusan biri gormedim diyor...oyle gecistiriyor lafı....Millette akıl var mantık var...herkes gercekleri goruyor okuyor
oku iste sahit ol onur kardesim..
Chedjou kim Bruno Alves'i herkes biliyor
terbiyeni takin ve yol alTARKANI DA HERKES BİLİYOR AHMAK OLMA
Reis onu bunu bırak da youtube'a video koymaz oldun yok mu yeni çalışmalar.![]()
bugune kadar Necati Ates haricinde bana lafimi yediren olmadi
ben size dedim ister inanın ister inanmayın.....Galatasaray amrabattan vazgecmez ...ardanın gelme pahasına bile olsa...
Atletico madrid israrla riera yerine amrabatı istiyor...
Ha bisi daha...
kızmak yok...derler ya....................................... ..... ...inanın yada inanmayın...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amrabat kiralık gidecek diyen medyaya benden selam soyleyin...!!!!!
onlar anlar
Bak başladın yine