Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmander satilsin baska birsey gerekmiyor, diger yabancilar sans bulur zaman zaman ama Elmander in sans bulma ihtimali cok zayif, onu 1 milyon a satsak kar kardir, bitane gurbetci alip ( kanat/rotasyon icin) transferi bu sezon kapatip bidaki sezonun calismalarina baslasinlar

arda gs ılgılenınce a.madrıd satmıcak dıyorlar..ama fener ılgılenınce arda teklıfı kabul ederse arda fenerde bıraz mantıklı olun ya doğru habercılık yapın yada atmayın mıllet enayı değil... bırde arda turkıye donerse gs den baskasına donemez dıye bır madde vardı sanırım...

Yabancı sol bek diyoruz da, kimi kesecek hoca abi ? Dün 2 yerli stoper bide hakan baltayla oynayıp 6 yabancıyla çıktık.

arda gs ılgılenınce a.madrıd satmıcak dıyorlar..ama fener ılgılenınce arda teklıfı kabul ederse arda fenerde bıraz mantıklı olun ya doğru habercılık yapın yada atmayın mıllet enayı değil... bırde arda turkıye donerse gs den baskasına donemez dıye bır madde vardı sanırım...

Çünkü fenerin astronomik bonservis bedelleri ödediği sıkça görülmüştür.Biz genellikle 10m euro nun üzrerine çıkmıyoruz.

Bu arada ben ali adnanı neden almadığımız sorusuna hala bir cvp bulamıyorum,Kerim frei ise kesinlikle bizim takımımızın ayarında bir oyuncu değil,adam fulhamda bile ilk 11 şansı bulamıyor bence biraz daha garanti transferlere para yatırılmalı.

Hayır. O maddeye gore öncelik bizde fakat "Galatasaray'dan baska Turk takımına gidemez" şeklinde bi madde yok.

tapatalk...

Çünkü fenerin astronomik bonservis bedelleri ödediği sıkça görülmüştür.Biz genellikle 10m euro nun üzrerine çıkmıyoruz.

Bu arada ben ali adnanı neden almadığımız sorusuna hala bir cvp bulamıyorum,Kerim frei ise kesinlikle bizim takımımızın ayarında bir oyuncu değil,adam fulhamda bile ilk 11 şansı bulamıyor bence biraz daha garanti transferlere para yatırılmalı.

senın ulkende yabancı sınırı varsa bende almam ıraklı alı adnanı garantı ısım yapmıs adamı almalısın sen baskan olsan 6 yabancı hakkın olsa kımı alırsın...

Arda bu takımı en az 2 kat daha ileriye götürür.Dün 3e 2 pozisyonları resmen harcadık.Arda-Selçuk-Sneijder-Drogba-Burak gibi bir hucüm hattı dağğıtır ligi

senın ulkende yabancı sınırı varsa bende almam ıraklı alı adnanı garantı ısım yapmıs adamı almalısın sen baskan olsan 6 yabancı hakkın olsa kımı alırsın...

garanti isim yapmış ? kerim frei ? calhinos ? ben bu adamların ismini 2 aydır bu forumda duyuyorum ancak en azından ali adnanı görme izleme şansımız oldu u20 de o yüzden söyledim.

bende garanti transfer derken isim yapmış oyuncuları kastetmiştim ama kerim frei yada calhinos değil örneğin : nani gibi.

arkadaşlar arda konusunda başkan olmaz diye açıklama yaptı ise bu lig tv neden milleti aptal yerine koyar ya :mad-49:

Sirf SIKECILERI EZDIK diye medya ARDA Turan uzerinden taraftarin morelini bozmaya calisiyor sizlerde yiyorsunuz :livid::livid:

Zor degil biraz mantikli ve beynimizi kullanalim oyuna gelmiyelim :topsy_turvy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt