Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.305
- 2.238
kerim frei'yi açıklayın artık ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gerek var. Arda olacaksa olsun. Olmuyorsa yapmasınlar transfer.
Yok küçümsemedim ama Chedjou ile karşılaştırıp Alves'i yüceltenlere cevap yazdım.Dün o hataları Chedjou yapsa gömmüşlerdi çoktan![]()
allah aşkına biraz objektif olun be arkadaş ya.. Alves Chedjou dan daha iyi bunu göremeyecek kadar mı gözleriniz kör yahu.
arda gs ılgılenınce a.madrıd satmıcak dıyorlar..ama fener ılgılenınce arda teklıfı kabul ederse arda fenerde bıraz mantıklı olun ya doğru habercılık yapın yada atmayın mıllet enayı değil... bırde arda turkıye donerse gs den baskasına donemez dıye bır madde vardı sanırım...
Arda'nın resmi hesabı mı ?
"Fenerbahce stadına sadece Galatasaray'ın kupa almasını görmek için gidilir"
arda gs ılgılenınce a.madrıd satmıcak dıyorlar..ama fener ılgılenınce arda teklıfı kabul ederse arda fenerde bıraz mantıklı olun ya doğru habercılık yapın yada atmayın mıllet enayı değil... bırde arda turkıye donerse gs den baskasına donemez dıye bır madde vardı sanırım...
Çünkü fenerin astronomik bonservis bedelleri ödediği sıkça görülmüştür.Biz genellikle 10m euro nun üzrerine çıkmıyoruz.
Bu arada ben ali adnanı neden almadığımız sorusuna hala bir cvp bulamıyorum,Kerim frei ise kesinlikle bizim takımımızın ayarında bir oyuncu değil,adam fulhamda bile ilk 11 şansı bulamıyor bence biraz daha garanti transferlere para yatırılmalı.
senın ulkende yabancı sınırı varsa bende almam ıraklı alı adnanı garantı ısım yapmıs adamı almalısın sen baskan olsan 6 yabancı hakkın olsa kımı alırsın...