Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Helal olsun Hocama be böyle yetenekleri getirmesi beni çok umutlandırıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carlton Cole şu anda boşta. Elmander giderse transfer etmeye değer mi sizce? Drogba'nın da yedeği olur.
Fb nani yada shaqiriyi aliyormus fotomaca gore
Transformer TF101 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şu İbrahimovic Galatasaray da diyen gazete mi?
Cole'nin artık menajerlerininden mi bilmem ama sadece ismi var,iyi oyuncu değil.Elmander'den farkı yok.
Elmander'den 2-3 yaş daha genç. Hayatı premier league'de geçmiş biri. Lua Lua bile gelip Türkiye liginde üst düzey performans sergiliyorsa, Cole'de rahatlıkla katkı sağlar. Üstelik alacağı para da en fazla 1 milyon civarı olur.
bu bestenin ismi nedir biliyormusun ?
Cole gelmez,çünkü yedek oturmaz.(yedek bile değil,tribünde oturacak adam)
Ben Elmander'den daha fazla vereceğini düşünmüyorum,zaten cole'yi almayız,bu tarz bir adam almak istesek Elmander'i yollamayız.
Valla ben geçen sene birkaç maçını izledim. Elmander ile uzaktan yakında alakası yok. Kesinlikle daha faydalı olur. Tabi seninde görüşüne saygı duyuyorum renktaş :ka19:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z72w4RnOIYA[/media]
türkish hakan sükür :nargile::nargile:

Ya müdür senin dediğin olsun ,Elmander'den daha faydalı olsun hadi,bu adam tribünde oturmaya mı gelecek bize :cool-96:
Hep tribünde oturacak diye birşey yok. Elbet bazı maçlarda şans bulur. Özellikle CL maçları için iyi bir yedek forvetimiz yok dikkat ederseniz.
Şaçmalıktan başka bısey degıl bence.
Neden korksun terimden.
Burak var ya.
Burak yedek mi?Bi maç yedek kaldı diye hep yedek kalacak değil. CL maçlarında en fazla gol atan oyuncumuzu yedek bırakmaz Fatih hoca.