Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her forvetin farklı farkli özellikleri vardir, işin güzel tarafında bu değil mi?

Drogba güçlü fizigi ile adam calimlar, her yeriyle asist yapar, topu tutar ve golü atar.

Burak aralara cok iyi koşu yapar, bire birdeki bütün pozisyonlari gole cevirir. Hava ve yerden gol atar.

Drogba ve Burak bence süper bir ikili. Birbirlerini tamamliyorlar.

♧tapatalk♧

Boşuna yazmışsın bu kadar şeyi. Adamın golcülüğünü tartışmıyoruz. Tartıştığımız şeyler farklı. Bilmem nereden başladın okumaya

hacı ben başından beri okuyorum başından beri yazıyorum eğer buragın top kontrol edememesine tartısıyosak asıl o zaman bosuna tartısıyoruz ,

ibo bile barcelona macında yüzde yüzlük büssürü gol kacırıyodu ki hala kacırıyo fransada.

siz burağın kanatlanıp uçmasını mı istiyosunuz, bi kaç yorum okudum 2 sene önceki elmander yokmuş takımda fotvet olarak,

çok klasik olucak ama harbidende öyleymiş burak değilde burakoviç yazsaydı kimlikde kraldı, tapılırdı bu adam

İşte senin dediğin sebeplerden dolayı olmaz.

2000 yılında forvetlerimiz Hakan ve Arifti. Tam sistemin aradığı istediği oyunculardı. Almadık kupa bırakmadın. Müthiş futbol oynuyordun.

Bir yıl sonra sistemi dediğin gibi kurdun Jardelin üzerine. Ne oldu. Jardel attı 25 gol sen aldın üçün birini.

sistemi jardel üzerine kurma değil giden oyunculardan sonra çıkan en iyi kadroydu, ha o jardel üzerine kurulu dediğin takım tarihimizde ilk kez çeyrek final oynattı bize, onu da hatırlatırım.

Buragın en büyük sorunu takıma yardım etmemesi,5 metre gerıye gelmemesinden dolayı takımın çoğu pozısyonda yorulmasına sebeb oluyor.

asıl büyük zararı kendine veriyor sürekli ofsaytta kalıyor. geçen yılki şampiyonlar ligi istatistiklerinde en yakın rakibi ronaldoyu ofsayt sayısında ikiye katlamıştı. şu ofsayt işini bi çözse en az 5-6 gol daha fazla atar.

ulan rüya takimi kurdular bi sag acik alamadilar emi.

bidaha ne zaman kuracan böyle kadro?

alin bi saglam sag acikta tam olsun.

Hamit'in savunulacak bi tarafı olmadığı için kimsenin tartışmaması normal hocam Hamit konusunda herkes aynı fikirde :D

onun tartışılacak bişeyi yok ki, el freni :42:

hamitin artık tartışılacak tarafı kalmadı o yüzden kimse tartışmıyor bile :) bi anket yapılsa %90 ilk 11 de oynamasın der

renktaş artık hamitin tartışılacak yanı mı kalmış 2 senedir tartışıyoruz da nooluyo yine aynı tas aynı hamam

teker teker gelin kardesim :)bir anda bildirim firtinasi yasandi valla:(ben yasli bir insanim sizin gibi genc degilim:p

aynen ama mesela onların yerine de nani ve farfanın olduğunu düşünsene bi de renktaş offff

ikisinin birden olmasını istemem, bi tanesinin en azından 24 yaş altı olmasını isterim, çok yaşlı takım olduk ve komple gençleştirme yerine tek tek yapmak takım bütünlüğü açısından daha iyi.

hacı ben başından beri okuyorum başından beri yazıyorum eğer buragın top kontrol edememesine tartısıyosak asıl o zaman bosuna tartısıyoruz ,

ibo bile barcelona macında yüzde yüzlük büssürü gol kacırıyodu ki hala kacırıyo fransada.

siz burağın kanatlanıp uçmasını mı istiyosunuz, bi kaç yorum okudum 2 sene önceki elmander yokmuş takımda fotvet olarak,

çok klasik olucak ama harbidende öyleymiş burak değilde burakoviç yazsaydı kimlikde kraldı, tapılırdı bu adam

Bir dünya şey yazdım, birsürü özellik sıraladım dönüp dönüp top kontrolünü konuşuyorsunuz. Bunu uzatmayalım.

Burak bu sezon yine 25 gol atar. Ama takım istenilen performansı göstermez.

Cokmu kotu bir düşünce kimse fikir beyan etmedi...

Eboue ile Hamit yer degistirse kötü mü olur?

♧tapatalk♧

Cokmu kotu bir düşünce kimse fikir beyan etmedi...

Eboue ile Hamit yer degistirse kötü mü olur?

♧tapatalk♧

eboue verimsiz oluyo sağ bekten başka yerde, oyuncuların yeri ile oynamak pek akıllı sonuç vermiyo genelde. ama illa hamiti beke çekeceksek ısrarla diyorum ki sol beke çekelim. şu verdiği zarar en aza iner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt