Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu o sezon 3-4 maçınız var zaten iyi oynadığımız. Kanser ettiler 2001 yılında. Strum Graz dan bile 3 yediğimizi, o gruptan nasıl çıktığımızı unutmam

o szon çoğu maçımızı 10 dk izliyodum. onuncu dakikaya kadar öne geçip sonra çanakkale geçilmez yapıyoduk, nasılsa gol mol olmaz deyip izlemediğimi bilirim :D

o tamamen lucezcunun defans şampiyon yapar mantalitesinin ürünü bi taktikti, jardel veya diğer oyuncularla direkt ilgili değildir. nihayetinde o takım tarihimizin en büyük başarılarından birini getirdi hakkını yemeyelim.

Kayserideki 3-0 lik maci hatırladım da Sneijder'in pasiyla Burak'in bir golü vardi. Sow'un Salzburg'a attigi golun aynisi.

Burak harbiden kendini cok gelistirdi. Bu cocuga cok haksizlik ediyoruz/ediliyor.

♧tapatalk♧

Burak ağzıyla kuş tutsa bazılarını yaranamaz. Başka şeyler bulurlar. Biraz saygı gösterin şu adama. Yeter her gelen yabancının yatıp paraları götürmesinden.

her aklı başında insan 2.'yi seçer tabi elinde o çapta forvet varsa yada o parayı basıp alacak kadar zenginsen 2.'yi seçersin.peki var mı elimizde böyle biri yok alabilir miyiz imkansız ötesi o zaman neyi tartışıyoruz?

Zaten yabancı sınırı var. Adam nimet. Onun için kalmalı diyoruz.

E iyi de böyle diye hiç tartışmayalım mı yani

Eboue nin en büyük özelliği geriden çıkışları ve konsantre olunca iyi savunma yapması. Eboue yerinde kalsın Hamit in yerinde başkası oynasın.

İşleyen sistemi bende bozmak istemem ama bu sene Eboue ilk senesine gore daha az bindirme yapti. Bundaki en buyuk payda Hamit ile uyumsuzlugu.

Terim de kolay kolay Hamit den vazgecmeyecegine gore, yer degistirseler simdiki halden daha mi kotu olur sence.

♧tapatalk♧

her aklı başında insan 2.'yi seçer tabi elinde o çapta forvet varsa yada o parayı basıp alacak kadar zenginsen 2.'yi seçersin.peki var mı elimizde böyle biri yok alabilir miyiz imkansız ötesi o zaman neyi tartışıyoruz?

elimizde böyle bi adamın kralı var. burak da biraz onu örnek alsa futbolunu geliştirse fena mı olur. fatih hoca zaten burağı bu değişime direnmesinden dolayı kesti. daha 2 ay önce 11km koşmak zorundasın dedi ama burak seneye 2. viteste başladı. haliyle de fatih hocanın kafası attı

Sen de damarımıza bastın abi Hamit deyince hemen elim ayağım titredi aklıma hep bu geliyo

elfreni.jpg

bu resimi gördügümde" bu cocuk bana ne demek istiyor" diye düsündüm,sonrasi malum zaten:)valla sakincali bir resim ilk görüste insanin aklina türlü türlü seyler geliyor,neyse biz kalbimizi temiz tutalim.:)

Sergio Romero AS Monaco yolunda

kaynak: Raiola, menejeri

Burak ağzıyla kuş tutsa bazılarını yaranamaz. Başka şeyler bulurlar. Biraz saygı gösterin şu adama. Yeter her gelen yabancının yatıp paraları götürmesinden.

buraga sallama sebepleride drogba oynasin diye.

bu buraga haksizlik oluyor ikside oynar ama droga king olacak diye buragada bu haksizlik yapilmamali.

ikiside lazim bize biraz önce yazdim hamiti oynatacaklarina buragi azicik sag tarafa ceksinler olur biter.

zaten hamitin ne faydasi var bölylece yararli oyuncularin hepsi forma giymis olur.

elim

izde böyle bi adamın kralı var. burak da biraz onu örnek alsa futbolunu geliştirse fena mı olur. fatih hoca zaten burağı bu değişime direnmesinden dolayı kesti. daha 2 ay önce 11km koşmak zorundasın dedi ama burak seneye 2. vitste başladı. haliyle de fatih hocanın kafası attı

adamın kapasitesi bu belki dediğin gibi biraz daha pres yapabilir ama daha fazla şey beklersen hayal kırıklığı 28 yaşına gelmiş artık.

İşleyen sistemi bende bozmak istemem ama bu sene Eboue ilk senesine gore daha az bindirme yapti. Bundaki en buyuk payda Hamit ile uyumsuzlugu.

Terim de kolay kolay Hamit den vazgecmeyecegine gore, yer degistirseler simdiki halden daha mi kotu olur sence.

♧tapatalk♧

Hamit le yer değiştirirlerse daha beter olur. Ben maç oynanırken kendimi sahaya atar Hamit i bıçakla kovalarım

O dedıgın avrupada pek yok sayılıdır.

KOMPLE Bİ SANTFORDA NELER OLUR BI SAYALIM

Sırtı dönük oynar ,topla arası iyidir,asist özelliği vardır,bıtmek tükenmeyen bı enerjısı vardır,hava toplarında harıkadır,mesafe tanımadan sut ceker,ayagı çok yumuşaktır,duran top kullanır,defansa yardım eder,pres yapar,takımı sahada organıze eder,iyı bı sprınterdır,çok iyı çalım atar,kanatlara iner iyi ortalar açar

Lewandowski !!! baskada sayamam

Muslera

Eboue ------- Chedjou -------- Semih ---- Hakan/Hamit

Melo ----- Selçuk

Burak/Erman ---- Sneijder ---------- Engin

Drogba/Burak​

şimdi hemen burak o kanatta oynayamaz demeyin, hamitten kötü oynamayacağını garanti ederim, ciddi sayıda gol de atar sneijderin oraya atacağı paslar sayesinde. sadece şimdikinden çok daha fazla koşması gerekir.

hakan toparlanırsa banko oynar ama eskiye devam ederse oraya hamiti koyalım en temizi, malum fatih hoca hamitsiz yapamıyo, önde el freni olacağına arkada savunma yapsın. hamitin savunması gayet iyidir ama önde olmuyo takımı durduruyo.

drogbanın her maç 90 dk çıkaracağını düşünmek de gerçekçi olmaz, skorun da gidişine göre drogbayı alıp ermanı kanada, burakı forvete geçirebiliriz.

tabi en önemlisi enginin olduğu yere ardayı alsak o zaman işte 6 yabancılı gayet iyi bi takım oluruz

Zaten yabancı sınırı var. Adam nimet. Onun için kalmalı diyoruz.

E iyi de böyle diye hiç tartışmayalım mı yani

yanlış anlama fikirlerine saygım var, sadece merak ettim. yabancı oyuncu sınırı olmasa burak'ı gözden çıkarır mıydın? mesela ben o durumda kalmasını isterdim ama alternatiflerini de hafiften düşünürdüm. (fatih hocanın bazı türk oyuncularla kurduğu özel bağı da denkleme eklemek gerek diye düşünürdüm.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt