Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Burağın kendisinin de orada oynamak isteyeceğini düşünmüyorum adam yedek oturur oyuna sonradan girer daha iyi illa adamı oynatçaz diye adamın ayarlarıyla oynamanın mantığı yok sağ kanada kimi koyarsan koy şu anki Hamit'ten faydalı olur ama o isim Burak değil

şu an orda en verimli olacak kişi ermandır doğruya doğru. ama burak yedek oturmaz, kanatlı takım olmalı, bu ikisini düşününce burak da cazip geliyo. yoksa kimse ideali buraktır demez zaten.

arda gelecek gibi duruyor mühim olan para

ola kardaş sen de etrem şeneri geçtin 338 tane bilgi verdin kaç gündür biti tutsa değil yakınından geçse anlayacağım Allahın seversen sus kendine sakla duyum ve tahminlerini rica ederim gardaşım bak komik değil duyumcu havası yaratmak gülüm boşver başka yorumlar yap

yahu burak gibi adami yedek birakamasin. engin oynar ermanda ben ona karsi degilim yada cilek transfer en iyisi :)

ama adami öldürmektense birakin oynasin sanki denedikte, akhisar maci var SAG taraftan drogaya ortayi kim acti hatirlatiyim dedim ;)

100 mac arasinda bir tane orta yapmis iyiki sag kanatan :) burak kanata oynayamaz bencede acikcasi. hamiten farksiz olur. devali top kaptirir acikcasi. biraz daha hizli kaptirir daha hizli hareket ettigi icin :)

şu an orda en verimli olacak kişi ermandır doğruya doğru. ama burak yedek oturmaz, kanatlı takım olmalı, bu ikisini düşününce burak da cazip geliyo. yoksa kimse ideali buraktır demez zaten.

Birkaç maç kanat oynasın Burak ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız Beşiktaş denedi Febe denedi hatta bir kaç milli maçta da Burak kanat oynadı ama olmadı bizde de olmaz

önemli olan fatih hocanın ne bekleyeceği ondan, aslında hamit yerine burak olsun o bile yeterlidir bi tane bile orta yapmasa. en azından takım en az 20 metre ilerde oynar topu, hamite 1 tane bile top atmayan sneijder burak olursa çok top atar.

bu dediklerimi burak sevdalısı olduğumdan yazmıyorum, hamit bu kadar yavaşlatıyoken takımı orada değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. ekstra yapması gereken şey koşmak koşmak koşmak.

birde burakın bu gelişimini sadece kanattan forvete çekilmesine bağlamak da doğru olmaz, zihinsel olarak da büyük bi değişim yaşadı burak. o geçmişte kötü oynadığı dönemlerdeki kadar kötü olmaz, sonuçta onu besleyen sneijder, rakip defansı dağıtan drogba olmadı daha önce :D

Hakkaten sen Burak ı iyi analiz edemiyorsun. Sağ kanat oynamayı sadece koşmak mı sanıyorsun. Fatih Hoca diyecekki Burak defansa yardıma gel olmayacak, Burak ayağında top tut yapamayacak, Burak Eboue ile ikili varyasyonlara gir ileri çıkmasını sağla hiç olmayacak (ki Drogba ile bile pas alışverişi yapamayan bir oyuncudan bahsediyoruz).

Burakın zihinsel gelişimi falan hikaye. Şenol hoca ona gerçek mevkisini buldurttu. Pozisyona girip sadece gol atma işine baktığı sürece sorun yok. Başka şeyler isteseniz çok sinir bozucu hale gelir Burak.

izlemedim ama o hali bile bizim ligde iş yapar kesin, bizde defansla boğuşacak forvet her zaman iş yapar. elmander umut bu sayede iş yaptı, elmander kadar umutsuz vaka değildir zaten :D

ibo türkiyede en az drogba kadar ligi sirtina alip dagitir. o ayri konu . ama bence drogba simdiki hali ile daha iyi :)

fransa ligi daha yeni basladi gercigi ve belki 2-3 hafta sonra toparlanir ibo ama simdiki izledigim ibo drogbanin yanindan gecemez. dün dündü yarin yarindir ama bu isde. ibo bu sonucda kalitesi belli olan bir oyuncu. ritmini bulamamisdir okadar. drogba daha forma su an itibari ile.

100 mac arasinda bir tane orta yapmis iyiki sag kanatan :) burak kanata oynayamaz bencede acikcasi. hamiten farksiz olur. devali top kaptirir acikcasi. biraz daha hizli kaptirir daha hizli hareket ettigi icin :)

ah bi deneselerde görsek, hamit dedikodular cikti gelmeden 1 sene önce ben bu adam bize faydali olmaz diye yaza yaza parkmaklarim koptu.

okdarda tartistik forumlarda eee demekki birseyler biliyormusuz. keske sag taraftan bi denensede bi görsek nasil oluyormus.

yahu burak gibi adami yedek birakamasin. engin oynar ermanda ben ona karsi degilim yada cilek transfer en iyisi :)

ama adami öldürmektense birakin oynasin sanki denedikte, akhisar maci var SAG taraftan drogaya ortayi kim acti hatirlatiyim dedim ;)

Bişey hatırlatma. 1 sezonda 1 tane asist tapabilsin bi zahmet. Sağa sola kaçıp kaçtane orta yapmış şimdiye kadar. Açsın biraz Arif in Hakan a attırdığı golleri izlesin.

Bu sezon Drogba-Burak ikilisinin oynadığı hazırlık maçlarında Drogba kadar pres yapmayan Burak kanat oynarken ne kadar beklere yardıma gelir sizce bir de böyle düşünün Burak'ı kanatta oynatmak isteyen renktaşlarım

Hakkaten sen Burak ı iyi analiz edemiyorsun. Sağ kanat oynamayı sadece koşmak mı sanıyorsun. Fatih Hoca diyecekki Burak defansa yardıma gel olmayacak, Burak ayağında top tut yapamayacak, Burak Eboue ile ikili varyasyonlara gir ileri çıkmasını sağla hiç olmayacak (ki Drogba ile bile pas alışverişi yapamayan bir oyuncudan bahsediyoruz).

Burakın zihinsel gelişimi falan hikaye. Şenol hoca ona gerçek mevkisini buldurttu. Pozisyona girip sadece gol atma işine baktığı sürece sorun yok. Başka şeyler isteseniz çok sinir bozucu hale gelir Burak.

hayır ben anlatamıyorum, buraktan kanat olmasını beklemeyeceksin zaten, sadece biraz daha kanada yakın, biraz daha o kanadın savunmasına yardım etmesini bekleyeceksin bu kadar. kanat falan olmayacak, merkez sansrafordan ziyade ikinci santrafor gibi. bu kadar. yoksa amrabatın 15 senedir kanat oynayıp beceremediklerini buraktan beklemez kimse.

1. 6 yabancı olmalı

2. sneijder mutlaka forvet arkası oynamalı

3. burak ve drogba mutlaka 11de olmalı

4. kanatlı sistem olmalı

bunlara göre buyur sen kur takımı. 352 olmasın ama :D

Bişey hatırlatma. 1 sezonda 1 tane asist tapabilsin bi zahmet. Sağa sola kaçıp kaçtane orta yapmış şimdiye kadar. Açsın biraz Arif in Hakan a attırdığı golleri izlesin.

o sekilde oynamadilar ki hic bi oynansin ozaman yorum yapabilirsiniz, bence faydali olur heleki böyle oynayan bi hamit varken.

ibo türkiyede en az drogba kadar ligi sirtina alip dagitir. o ayri konu . ama bence drogba simdiki hali ile daha iyi :)

fransa ligi daha yeni basladi gercigi ve belki 2-3 hafta sonra toparlanir ibo ama simdiki izledigim ibo drogbanin yanindan gecemez. dün dündü yarin yarindir ama bu isde. ibo bu sonucda kalitesi belli olan bir oyuncu. ritmini bulamamisdir okadar. drogba daha forma su an itibari ile.

İboyu dediğin gibi Türkiye de tutacak adam yok ama bi İboyla birde egosuyla sözleşme yapmak lazım.

ah bi deneselerde görsek, hamit dedikodular cikti gelmeden 1 sene önce ben bu adam bize faydali olmaz diye yaza yaza parkmaklarim koptu.

okdarda tartistik forumlarda eee demekki birseyler biliyormusuz. keske sag taraftan bi denensede bi görsek nasil oluyormus.

hic denemene gerek yok bence. yukardaki arkadaslar az cok anlatmis bence burakin neyin yapa bildigini yada yapamayagicini.

Burak in kanat icin pass teknigi genel teknigi yetersiz maalesef. bunu zaten ilere ucta oynadigi zamanda görüyoruz. Burak tam ileri uc striker ronaldo gibi. brezilyali ronaldo. zaten ona cok benzetiyorum stilini acikcasi.

tam ronaldo burak hemen hemen. bir seviye altinda burak ronaldoya göre tabiki cünkü o adamda az cok cok teknigide vardi top ile birlikde.

demek istedigim tarzlari ayni kalite farki tabikide var olsada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt