Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanin ki Milli takimin sorunu kadro filan degil. Gercekten degil. Sorun sadece Abdullah Avci.

Oyuncularina güven vermeyen, saha kenarinda korkuluk gibi duran, kabiliyetsiz herifin teki.

Fatih Terim bu takimin basinda olacak varya, ucurur milli takimi ucurur

Abdullah Avci ve TFF acilen gönderilmeli

Milli takim "TAKIM OLABILIRSE" en azindan macaristan ve romanya'yi yenebilir

dünya kupasina giden takimlarin cok mu iyi kadrosu var sanki

yerli sınırı var evet , o zaman akılcı transfer yapacaksın, yerli diye ardaya o paralar falan verilmez..

abi cok merak ettim kimi almayi düsünüyorsun? alper potuklar okadar para eder mi?? arda turan disinda tek bir oyuncu söyle bana lütfen.

75 milyondan cikmayan topcular almanyalarda cikiyor dünya stari oluyor neredeyse

yabanci siniri degil türk siniri getirmek lazim sacma sapan türkler süper ligde geziyor

Yabancı sınırı getireceklerine çoluk çocuğu top oynamaya teşvik etsinler. Ergenlerin çıkıp maç yapacakları yer yok bütün gün pc başında chat yapıyorlar.

yav he he... boyle tatminmi ediyon kendini ?

alper konusunda sonuna kadar hakli arkadas. alper ne yapior ?! dikine gidiyor..yepiii. baska ?! oyun görüüsü sifir resmen. bal yapmayan ari gibi demisdi birisi. 100de100 katiliyorum. 40 firin ekmek yemesi lazim alper. öyle dribbling ile bir kac metre mesafe kat etmek ile olmuyor bu isler. inanilmaz overrated bir oyuncu. avrupada hic bir 1ci lig takimda oynayamaz bence bu oyunu ile. yetersiiz kalir.

eksiklerini kapata bilirmi ?! o zeka varmi onda ?! bir kac konusmasini dinledim. nooooo way man. 10 yil sonra belki.

alper konusunda sonuna kadar hakli arkadas. alper ne yapior ?! dikine gidiyor..yepiii. baska ?! oyun görüüsü sifir resmen. bal yapmayan ari gibi demisdi birisi. 100de100 katiliyorum. 40 firin ekmek yemesi lazim alper. öyle dribbling ile bir kac metre mesafe kat etmek ile olmuyor bu isler. inanilmaz overrated bir oyuncu. avrupada hic bir 1ci lig takimda oynayamaz bence bu oyunu ile. yetersiiz kalir.

eksiklerini kapata bilirmi ?! o zeka varmi onda ?! bir kac konusmasini dinledim. nooooo way man. 10 yil sonra belki.

kapatir merak etme. oyun gorusude iyi driblingide iyi paslarida iyi... tam bizlik bi topcuydu. suan bizde olsa idi emirates ve fb macindan sonra tapiyordun muhtemelen. heleki bizim kadro icinde... hamitin yerine dusun bi

off anam of neyse.

kapatir merak etme. oyun gorusude iyi driblingide iyi paslarida iyi... tam bizlik bi topcuydu. suan bizde olsa idi emirates ve fb macindan sonra tapiyordun muhtemelen. heleki bizim kadro icinde... hamitin yerine dusun bi

off anam of neyse.

Hamit'in yerine düşünürsem taparım tabi..

Misal,Hamit yerine Engin'i koy.Ona da taparsın :)

Gana´da 14 futbolcu Avrupa´da oynuyormus beyler :( Gruplarda sadece 2 gol yemisler :( Ebdula Avci diyor

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 1 dk

Bu sezon alacağımız yıldız, transfer dönemlerine denk gelmeyecek.

abi cok merak ettim kimi almayi düsünüyorsun? alper potuklar okadar para eder mi?? arda turan disinda tek bir oyuncu söyle bana lütfen.

75 milyondan cikmayan topcular almanyalarda cikiyor dünya stari oluyor neredeyse

yabanci siniri degil türk siniri getirmek lazim sacma sapan türkler süper ligde geziyor

mustafa_sarp.jpg

Hamit'in yerine düşünürsem taparım tabi..

Misal,Hamit yerine Engin'i koy.Ona da taparsın :)

Engin koyulsun diye diretiyorum zaten haftalardirda...

Alper bana gore Enginden daha teknik olmasada dahah yardiran dikine gidebilen iyi siyrilabilen bi oyuncu... ve biraz daha cigersiz gibi Engine gore.

ama Enginin teknigi Alperden daha iyi.

off anam of neyse.

emre colak cok daha iyi oyuncu bundan. hamitin simdiki halinden ben bile daha iyi oynarim belki..

yok ama alperin saydiklarin hic bir sey iyi degil dribblingleri harci. 2-3 metre yanindaki adamada artik pass ata bile bilsin bir zahmet.

tam top öldürme makinesi bu cocuk 3cü bölgede. göze hos geliyor top ondayken tamam ama hali saha oyuncusundan farksiz bence.

pass istasyonu olarak ise yarar ki bizde selcuk--melo-sneijder li orta sahada o istasyonu göre bilrdi. alsin versin mesafe katetsin baskada bir sey bekleme bundan. es es döneminde de farksizdi fenerde de farksiz milli takimda da farksiz.

Alper'i izledikten sonra almadığımıza çok sevindim. Emre, Erman, Engin ve Yekta; Alper'den daha iyi oyuncular.

Alper'i de bi maçlığına yerin dibine sokmayın be kardeşim.Adam kötü oynamış olabilir ama potansiyel var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt