Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle katılıyorum ya bu şekilde olacak yada ;

Muslera

Eboue Chedjou Semih Hakan

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Renktaşlar bu arada deplasmanda ki hat-rick yaptığı Cluj maçında Burak'ın sol açık / forvet şeklinde oynadığı doğru mu o zaman yurtta olduğumdan dolayı izleyememiştim maçı da.

Vallah bana gayet normal ikili forvetten biri gibi geldi o macta Meliksah. Yanlis duyum vermisler sana :)

bu saatten sonra yabanci transferi yapsan kac yazar , elindekileri de gonderemedigini hesap edersen cok kulfetli olur

zaten istedigin gibi oynatamayacaksin da kontenjandan dolayi , iyisi mi kalsin

he Nani gibi bir firsat transferi olursa o zaman isler degisir

Şükrü Ergün: Burak konusundaki yorumlar sadece spekülasyon. Bu tür spekülasyonlar bu oyuncular üzerinde negatif etki ediyor.

Bunu biz zaten biliyoruz da bazılarına umarım sağlam kapak olmuştur ama yetmez pazartesi G.Antep'e sallamadan tam olmaz o kapak , eminim sallayacaktır Kral.

Yendik nasıl uğraşıyorlar hele bide yenilseydik artık neler yaparlardı düşünemiyorum.

Fener maçında da dikkatinizi çekmiştir, bundan önceki maçlarda da zaten kendini çok belli ediyordu.Öne geçtiğimiz maçlarda takımda disiplin diye bir şey kalmıyor.Ne savunma yapabiliyoruz ne hücum.3 e 1 gitsek yine saçma sapan tercihler yapıyoruz.

Kontratak becerisi 0.Savunma desen, maç boyunca vermediğimiz pozisyonları veriyoruz, gereksiz yere eksik yakalanıyoruz.Aşmamız lazım bu sıkıntıyı.

Fener'in öyle bir sansi varki 100.dakikada atabildik golü

Real Madrid o baskiya dayanamayip 3 gol yemisti bizden.

120 dakika sezon öncesi oynamak kolay degil.

Bizim takim fizik olarak türkiyenin en iyisi, Fener 30 dakika bas edebildi biraz sonra tek kale oynadik

Golü attiktan sonra geri cekilmemiz gayet normal

Robot degil ki bunlar

Kesinlikle katılıyorum ya bu şekilde olacak yada ;

Muslera

Eboue Chedjou Semih Hakan

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Renktaşlar bu arada deplasmanda ki hat-rick yaptığı Cluj maçında Burak'ın sol açık / forvet şeklinde oynadığı doğru mu o zaman yurtta olduğumdan dolayı izleyememiştim maçı da.

O Cluj takimina su savasinda berabere kalmamiz gecen sezonun en komik olayiydi bence

Ikinci macta Cris, yekta, emre colak , umutlu kadroyla adamlara 3 tane salladik

Simdiki kadromuz olsa 5 atardik sanirim en az

1157521_527354397341578_94182404_n.jpg

Capoue 11 milyon €'ya Tottenham'da. Bu sene Aubameyang-Capoe transferlerini yapsak final hedefleyebilirdik. İnşallah 3-5 sene içinde bu tarz transferler yapacak konuma geliriz.

Bence Elmander öncelik, Riera Balta'nın sakatlığı-formsuzluğunda oynayabilir. (Bir Fener maçıyla forma soktuk adamı o da ayrı)

Her ikisine de yol vermeliyiz , eğer kulüp hukukçularının beklentileri çıkarsa ve sınır olayı halledilirse zaten yabancı sol bek takviyesi kesinlikle gelecektir , halledilmezse de Rize'den Oğuzhan Berber'i veya başka bir isimi alıp deneyebiliriz sol bekte olmadı o gelen isim Hakan'ın yedeği olur en azından ligde rahat rahat götürür Hakan diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt