- 21 Ocak 2010
- 73.062
- 51.453
- 5.003
saffet sancaklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saffet sancaklı
Aspir'de iki tane değişik var, GS'de umut kalsın yedek için parasını biraz düşürsün diyor . Ya böyle gerizekalıları bu tv'ler çok mu arıyor acaba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayır altta brüt yazıyor ama Lassana 4 milyon Euro imza primi aldı geldiğinde bonservis olmadığından. Ondan Marsilya bizden 4 milyon Euro bonservis istiyor
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bu bjk nasil oluyorda boyle sozlesmeleri karsi takima kabul ettiriyor. Gerci eger Porto 2 sene bir oyuncuyu kiraliyorsa o oyuncu 20m uzeri satilmaz ama yinede helal olsun
Şafak Malatya @SafakSina1903
Periscope'a ek..Talisca için detaylar yavaş, yavaş geliyor.
Sözleşme 2 yıllık.
Opsiyon 20 M€
Kiralık sürwsince 20 üzeri satış olursa ++
Follow
Şafak Malatya @SafakSina1903
++ Beşiktaş 5M€ alacak.
Kendisine verileceknrakam 1.8 M€.
O pay iki yıl içinde başkasına satılırsa diyedir ben hala.farklı şeyler çeviriliyor.diyorum sow da.da.birşeyler döndü talisca da öyle abartılı bir futbolcu değil bence, benim görüşüm, sosa ve gomez fena koyacak kuşlarabu nasıl iş lan helal olsun valla. adamlar 2 sene faydalanıp bi de başka takıma satılınca para alacaklar nasıl ikna ediyorlar bu takımları şaştım kaldım
O pay iki yıl içinde başkasına satılırsa diyedir ben hala.farklı şeyler çeviriliyor.diyorum sow da.da.birşeyler döndü talisca da öyle abartılı bir futbolcu değil bence, benim görüşüm, sosa ve gomez fena koyacak kuşlara
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nazifoğlu Denayer gündemimizde yok dedi ya.2 gün önce, biri birşey atıyor ortaya olmayınca herkes yönetime sallıyor ha bencede yöneyimin abv ama hakkaniyetli olmak lazım, ayrıca Diarra yı alacağız da dememişler .şurda bir yerde kalsınHani Denayerle anlasilmisti?
Lassanayi nah alirlar ayrica sure kazanmaya calisiyolar yine
Talisca çok iyi hamle ya. Adamlar şampiyon olmasına rağmen risk alıp transfer döneminin son 2 haftasına sıkıştırıyor tüm hamlelerini sırf daha tasarruflu daha ekonomik olsun diye. Çok mantıklı hamleler.
Demistin dersin yaz bi kenara, Senol bu adami bi kac mac dener orda burda en son Gokhan Tore'nin yerine devsirir.Valla Sosa nin yerine aliniyor.
Cok net soyliyim mumkun degil yerini dolduramaz.Sosanin zekasi yok bu cocukta. Adam daha enerjik ve dinamik. Bu adam sosa degil daha cok atibanin alternatifi.
Sinan'ın son vuruşları Pinoya göre.çok çok üstünSinan Gümüş iyi potansiyelli çocuk ama mesela asla bi Pino Keita olamaz.
Pino oynadığı futbolla şuan elimizdeki kanatların hepsinden iyiydi.
Demistin dersin yaz bi kenara, Senol bu adami bi kac mac dener orda burda en son Gokhan Tore'nin yerine devsirir.
Bana orta sahaya bi adam daha alacaklar gibi geliyor. Trabzondaki 4 3 3'une donerse sasirmam.Ne kadar devsirirse devsirsin, kimin yerine devsirirse devsirsin oyun zekasi, oyun gorusu olan birine devsiremez.
Gecen sene bjk sosanin oyun gorusu ile ve gomezin bitiriciligi ile sampiyon oldu. Simdi 2 side yok. Bjk nin sahadaki oyun akli oguzhan gibi surekliligi olmayan bir oyuncuya kaldi.
Senolda o yuzden agliyor.