Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler günaydın fifa 15 de diarra hangi takımda bulamadım ben

Sent from my iPad using Tapatalk

Diarra yuzde 92 Galatasaray'da. Ben herseye yuzde 92 derim zaten Galatasaray mac yaparsa yuzde 92 kazanir derim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue nin bize gelmek icin "kendimi sakatlarim " dedigi dogruysa cok iyi transfer yaptik psikopat adamlar bizde is yapiyor zaten yetenekli de

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortalik sakinken bi analiz yapalim .
Bir takimin basarili olmasi icin bir kac nokta var .
Bunlardan bazilari psikolojik bazilari taktiksel bazilari da oyuncu yapisiyla alakali .
Psikolojik olarak ligi bilen ortamin havasini ayarlayabilecek bir kac oyuncumuz var . Selcuk sneijder gibi .
Taktiksel olarak riekerink hocama guveniyorum hazirlik maclarinda onde basan top tutan bir goruntumuz vardi bunu devam ettirecektir ( bjk macinda taktik geregi basmadi bjk nin hizli paslasmasina engel olmak amaciyla ve sezon baslangici oldugu icin fiziksel gucumuzu diri tutmak icin)
Oyuncu profiline baktigimizda ise bn her zaman iki bekin hucumcu bir stoper uzun ve tecrubeli diger stoperin hamleli ve ayagi iyi olanini tercih etmisimdir .
Cavanda carole atletik ve hucumu seven bekler. Carole un defans yonu daha guclu ama .
Stoper de eksikligimiz var o konuya girmicem
Orta alan da bir dmc ve cm olmak zorunda .
Lass gelirse harika bi transfer olur anlatmaya gerek yok adam da her ozellik var . Cm olarak selcuk kendino toparlamasi lazim eski selcuk gibi olursa ulkede ki en iyi orta aaha gobegine sahip oluruz tekrardan.
Kanatlarin biri top tasiyan digeri ise daha golcu olmak zorunda ve gelin gorun ki elimzde bruma ( top tasiyan) and podolski (golcu) var . Bicilmis kaftan yani
On numaramiz dunyanin sayili on numaralarindan hizli oynayan ve cok zeki biri . Winner .
Forvet icin ise turkiye liginde vucudunu iyi kullanan temaslarda ayakta kalan hava toplari iyi forvetler is yapmistir. Eren bunlara uyuyor. Avrupa olmadigi icin cok buyuk bir sknti yok . Yeri geldiginde sinan ve poldi de oynar orada .
Lass ve denayer gelirse ben bu takimdan umitliyim insallah gelecekler. Riekerinkin takimin havasini degistirdgi gozle goruluyor guveniyorum hocama

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lassana Diarra: "Spartak Moskova'ya gitmeyeceğim. Rusya bana hitap eden bir yer değil. Galatasaray ve Türkiye beni heyecanlandıyor"

allahuuuu ekberrrr

Bence Diarra-Josue-Sneijder orta sahası yazanlar ya futboldan anlamıyor ya da josueyi hiç izlememişler

1495317_Galatasaray_SK.jpg

orta saha bu şekilde olursa iki tane önlibero ile top kapma olasılığmız yükselir ayrıca diarra topu kazandığında oyun kurabilir böylelilkle kendi etrafında dönen selçuktan kurtulmuş oluruz

Lassana Diarra: "Spartak Moskova'ya gitmeyeceğim. Rusya bana hitap eden bir yer değil. Galatasaray ve Türkiye beni heyecanlandıyor"

allahuuuu ekberrrr
Bu adam lokomotiv moskovada oynamadi mi spartak ne alaka nazifoglu da dun spartak dedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1495317_Galatasaray_SK.jpg

orta saha bu şekilde olursa iki tane önlibero ile top kapma olasılığmız yükselir ayrıca diarra topu kazandığında oyun kurabilir böylelilkle kendi etrafında dönen selçuktan kurtulmuş oluruz

Seneye bu kadronun CL de is yapmasi icin Ereni yedege cekicek bir CL golcusu, Tolgayi yedege cekecek belki Leiva ve mutlaka Chedin yerine lider bir CL stoperi.

Yani seneye bu kadroya 3 transfer yeterli olacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt