Ozan Aparı
Büyük Kaptan
- 21 Şubat 2010
- 20.758
- 3.015
- 2.313
Beyler günaydın fifa 15 de diarra hangi takımda bulamadım ben
Sent from my iPad using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fifa 15 de lass yok kardesim .Beyler günaydın fifa 15 de diarra hangi takımda bulamadım ben
Fifa 15 de lass yok kardesim .
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün bende yeltendim baktim yok . Leivayi almistim gelmemisti belki de iyi oldu .dVay arkadaş hevesim Kursağımda kaldı.teşekkür ederim adaş
Lassana Diarra: "Spartak Moskova'ya gitmeyeceğim. Rusya bana hitap eden bir yer değil. Galatasaray ve Türkiye beni heyecanlandıyor"
allahuuuu ekberrrr
Bu adam lokomotiv moskovada oynamadi mi spartak ne alaka nazifoglu da dun spartak dediLassana Diarra: "Spartak Moskova'ya gitmeyeceğim. Rusya bana hitap eden bir yer değil. Galatasaray ve Türkiye beni heyecanlandıyor"
allahuuuu ekberrrr
Bu adam lokomotiv moskovada oynamadi mi spartak ne alaka nazifoglu da dun spartak dedi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
orta saha bu şekilde olursa iki tane önlibero ile top kapma olasılığmız yükselir ayrıca diarra topu kazandığında oyun kurabilir böylelilkle kendi etrafında dönen selçuktan kurtulmuş oluruz
Fotomaç'a mı konuşmuş ? Ayy inşallah :red:Lassana Diarra: "Spartak Moskova'ya gitmeyeceğim. Rusya bana hitap eden bir yer değil. Galatasaray ve Türkiye beni heyecanlandıyor"
allahuuuu ekberrrr
![]()
orta saha bu şekilde olursa iki tane önlibero ile top kapma olasılığmız yükselir ayrıca diarra topu kazandığında oyun kurabilir böylelilkle kendi etrafında dönen selçuktan kurtulmuş oluruz