- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Cavandayi bilmem ama diger 3 arkadasda bir sorun göremiyorum.
Aralarından en iyisi Denayer'dir. Carole ve Chedjou çok sık mavi ekran hatası veriyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cavandayi bilmem ama diger 3 arkadasda bir sorun göremiyorum.
Marca Tribün @marcatribun 14 sn.14 saniye önce
RUSYADAN SICAK BİLGİ! Lassana Diarra ceza konusunu çözdü. Diarra Galatasaray'da.![]()
Haklisin selcuk ched wes kesik yemeli . Performansi kotu olan kesik yiyecek takim icin. Evet wesley benim icin de sizin icinde harika topcu ama kotu oynadigini anlamasi lazim. Selcuk bey dun macta hicbirsey yapmadi wes kendini sola atti hicbisey yapmadi . Ched surekli adam kaciriyor . Takim icin biraz realist kararlar almak lazimbenim anlamadığım bu renktaş Selçuk'da kötü kesilmesi gerekiyor doğru
Chedjou'da kötü kesilmesi gerekiyor doğru
Ama bir yıldır hiç iyi oynamayan Sneijder'in kesilmesi gerekmiyor di mi niye o Sneijder
Hiçkimsenin forması garanti değil adamlar yeri geliyor xavi gerrald'ı kesiyor takımın en kötüsü selçuk+sneijderdir
Karol sol stoper oynarsa Caner gelip bek oynasın. Çok ütopik ama Hakan'dan çok kötü performans verir mi çok da sanmıyorum
Bardağın dolu tarafına bakarsak her maç 3-4 kilit top çaldığını, bizim aptal stoperlerinde görevini üstlendiğini, üstüne üstlük Linnes beceriksizinin arkaya kaçırdığı toplarla bile bizzat ilgilendiğine şahit olacaksın. Adam napsın, savunma genel olarak kötüyse. Ayrıca ofansif olarak katkısı olmayan bir adam ligin nasıl en çok isabetli orta açan beki oluyor? Demek ki katkısı var ancak bu katkıyı +'ya dönüştürecek oyuncuların yok. Keşke her oyuncumuz Carole gibi oynasa da, sadece 2 hata yapsa. Emin ol o 2 hata, yaptığı + işlerin yanında hiçbirşey. Ama tabi kişiden kişiye değişir, bence Carole şuan Muslera ile birlikte maksimumumunu veren oyuncularımızdan.
Aralarından en iyisi Denayer'dir. Carole ve Chedjou çok sık mavi ekran hatası veriyor.
Yeni transferimiz Josue'nin imza töreni 13:30'da canlı yayınla GSTV'de! 30 numara Josue'nin!
![]()
![]()
Chedjounun en buyuk derdi su: Ileri gidiyor ve defansi terk ediyor cok zaman, arkasinda bombos bir alan birakiyor, o alani dolduracak kimse yok ama mecbur yapiyor bunu cunku onundede Selcuk ve Tolga, Sinan ve Linnes(Sabri) bombos alan birakiyor rakipe. Surekli o ortasahanin sag tarafinda bir sorun var. Rakip topu kazanincada tabi o bos alani kullanmak cok kolay olur Chedjounun biraktigi.
Chedjounun ikinci buyuk derdiyse ayaginin zaman zaman dengesi olmadigi.
Yoksa Chedjou'ya akilsiz ve IQsuz demek cok banalsiz geliyor bana. Akilsiz oynayan bir isim varsa o da Sabri olur.
"Banalsız" ne demek la?
yanlis olmus, banal olacak o.
Banal mı? Oğlum senin Türkçen o karara iyi mi? Bak sen, banâl falan