Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marca Tribün ‏@marcatribun 14 sn.14 saniye önce
RUSYADAN SICAK BİLGİ! Lassana Diarra ceza konusunu çözdü. Diarra Galatasaray'da.
1f4e3.png

Tamam bunlar diyorsa h.o

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Anlamadiginiz su malesef. Dün görmediniz tabi, ama Tolga zaman zaman, ama hemen hemen her topda defansi satan bir Sinan ve Selcuku gördük. Hele Selcuk defansi satmakdan baska bir sey yapmadi. Unutmayin ki futbol bir takim oyunudur.

benim anlamadığım bu renktaş Selçuk'da kötü kesilmesi gerekiyor doğru
Chedjou'da kötü kesilmesi gerekiyor doğru
Ama bir yıldır hiç iyi oynamayan Sneijder'in kesilmesi gerekmiyor di mi niye o Sneijder
Hiçkimsenin forması garanti değil adamlar yeri geliyor xavi gerrald'ı kesiyor takımın en kötüsü selçuk+sneijderdir
Haklisin selcuk ched wes kesik yemeli . Performansi kotu olan kesik yiyecek takim icin. Evet wesley benim icin de sizin icinde harika topcu ama kotu oynadigini anlamasi lazim. Selcuk bey dun macta hicbirsey yapmadi wes kendini sola atti hicbisey yapmadi . Ched surekli adam kaciriyor . Takim icin biraz realist kararlar almak lazim

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karol sol stoper oynarsa Caner gelip bek oynasın. Çok ütopik ama Hakan'dan çok kötü performans verir mi çok da sanmıyorum

Carole stoperde de oynar bence. Hızlı,çevik, kafa topu yeterince iyi. Boyu 1,82 ama Hakan'da zaten 1.84 fazla birşey farketmez. Ched-Hakan-Semih gibi adamların oynadığı mevkide Carole hertürlü oynar, ilk geldiği maçlarda da pek sol tarafa yakın oynamıyordu, stopere daha yakın oynuyordu ve cidden iyiydi.

Bardağın dolu tarafına bakarsak her maç 3-4 kilit top çaldığını, bizim aptal stoperlerinde görevini üstlendiğini, üstüne üstlük Linnes beceriksizinin arkaya kaçırdığı toplarla bile bizzat ilgilendiğine şahit olacaksın. Adam napsın, savunma genel olarak kötüyse. Ayrıca ofansif olarak katkısı olmayan bir adam ligin nasıl en çok isabetli orta açan beki oluyor? Demek ki katkısı var ancak bu katkıyı +'ya dönüştürecek oyuncuların yok. Keşke her oyuncumuz Carole gibi oynasa da, sadece 2 hata yapsa. Emin ol o 2 hata, yaptığı + işlerin yanında hiçbirşey. Ama tabi kişiden kişiye değişir, bence Carole şuan Muslera ile birlikte maksimumumunu veren oyuncularımızdan.

hepsine kabul...ama şunu demek istiyorum...Carole isabetli orta yapsa da genelde orta denemiyor ki sürekli yan pas yapıyor..ayrıca ben ne dedim..kötülerin içinde en iyisi diyorum...stoperler zaten kötü orta saha zaten kötü..selçuk baya baya kötü...haliyle takımın omurgası zayıf...çok koşan takımlar zorla Galatasarayı...Carole şu anda oynayacak tabiki...Ama bence iyi bir sol bek değil...ama tekrar söylüyorum şu an en iyisi...Maksimumu bu zaten onun...ama sakar bir topçu...umarım ben haksız çıkarım ilerki haftalarda...

ayrıca forumda eskiden tartışılırdı konuşulurdu...ben böyle bişey görmedim adam insan olmayı öğrensin diiyor biri eğitimsiz diyor...duruma bakar mısın? sinire bakar mısın? bunlar normal mi?*

forum zaten troll dolu birde bu tipler var...Linnese iyi diyenler dönmüş kötü diyorlar diyorum adam iftira attın diyor...

neyse bakalım..konu kapansın...iyi forumlar

Yeni transferimiz Josue'nin imza töreni 13:30'da canlı yayınla GSTV'de! 30 numara Josue'nin!

CqiSRzcWcAApi3g.jpg

CqiSW0UWYAEUk1O.jpg

Aralarından en iyisi Denayer'dir. Carole ve Chedjou çok sık mavi ekran hatası veriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chedjounun en buyuk derdi su: Ileri gidiyor ve defansi terk ediyor cok zaman, arkasinda bombos bir alan birakiyor, o alani dolduracak kimse yok ama mecbur yapiyor bunu cunku onundede Selcuk ve Tolga, Sinan ve Linnes(Sabri) bombos alan birakiyor rakipe. Surekli o ortasahanin sag tarafinda bir sorun var. Rakip topu kazanincada tabi o bos alani kullanmak cok kolay olur Chedjounun biraktigi.
Chedjounun ikinci buyuk derdiyse ayaginin zaman zaman dengesi olmadigi.
Yoksa Chedjou'ya akilsiz ve IQsuz demek cok banalsiz geliyor bana. Akilsiz oynayan bir isim varsa o da Sabri olur.

Carole ve Bruma kumaş olarak tekniği olan ama vasat altı zekası sebebi ile atılım yapamayan isimler.

Kariyerlerinde ki en büyük kulüp de Galatasaray.

Chedjounun en buyuk derdi su: Ileri gidiyor ve defansi terk ediyor cok zaman, arkasinda bombos bir alan birakiyor, o alani dolduracak kimse yok ama mecbur yapiyor bunu cunku onundede Selcuk ve Tolga, Sinan ve Linnes(Sabri) bombos alan birakiyor rakipe. Surekli o ortasahanin sag tarafinda bir sorun var. Rakip topu kazanincada tabi o bos alani kullanmak cok kolay olur Chedjounun biraktigi.
Chedjounun ikinci buyuk derdiyse ayaginin zaman zaman dengesi olmadigi.
Yoksa Chedjou'ya akilsiz ve IQsuz demek cok banalsiz geliyor bana. Akilsiz oynayan bir isim varsa o da Sabri olur.

"Banalsız" ne demek la?

Haluk yurekli ye göre caner erkin çok yakinmisiz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner erkinnnn gel

Sneijder ve Selçuk'a aslında 1-2 hafta kesik gelmesi lazım. Selçuk'a tamamen gelmesi lazım ama Sneijder'e cidden etki ediyor bu olay. Eskiden hangi teknik direktör dönemindeydi tam hatırlamıyorum ama birkaç maç yedeğe alınmıştı tepki falan göstermişti daha sonra ki maçlarda da daha hırslıydı. Mesela basında kilolu Sneijder falan diye ismi geçince de performansını arttırmıştı, fazlalarını vermişti. Böyle bir kesik Sneijder için + olur ve tekrar kazanırız bence. Ama Selçuk gerekirse kadro dışı bırakılmalı böyle devam edecekse. Sen kaptansan en iyi performansı vermelisin, takımı ileri itmelisin, ona dön, buna dön, yan ver, geri verle olmaz bu iş. Lassana gelirse ben Tolga ve Lassana'nın oynayacağını düşünüyorum. Riekerink olmaz dediğimiz çoğu şeyi yaptı, bunuda yapacaktır, inşallah.

Caner işi bitti bence. 1-2 gün içerisinde açıklanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt