Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen bu Batuhan senin feykin mi lan?Hep ayni saatlerde goruyorum sizi.:)Dogru soyle ugrastirma beni.
Uğur İz
Benim admıma böyle birşey söylemeniz cidden rahatsız ediyor ama be,hayır ne alakası var anlamadım ki arkadaş bir insanın feykimi demek o insanı rahatsız etmezmi ?

EDİT : Ben öğrenciyim şuan da yaz tatili bu saatlere kadar oturuyorum anormal olan sizin beni onun feyki demeniz bu çok saçma.

Son düzenleme:
@Uğur İz
Benim admıma böyle birşey söylemeniz cidden rahatsız ediyor ama be,hayır ne alakası var anlamadım ki arkadaş bir insanın feykimi demek o insanı rahatsız etmezmi ?

EDİT : Ben öğrenciyim şuan da yaz tatili bu saatlere kadar oturuyorum anormal olan sizin beni onun feyki demeniz bu çok saçma.
batucum:o sinirlenme kardeşim

batucum:o sinirlenme kardeşim

İyide öyle tak diye feykinmi lafını söylüyorlar birde admin bir üyesini böyle bir şekilde baya bir kırıcı olmuş oluyor,daha önce arda tutturuyodu feykin diye kanıtlandı hayır anlamıyorum neye göre feyk diyorlar söylesinler de bizde bilelim

Uğur İz

Kizma Batucugum bir sey demedik.

İyide öyle tak diye feykinmi lafını söylüyorlar birde admin bir üyesini böyle bir şekilde baya bir kırıcı olmuş oluyor,daha önce arda tutturuyodu feykin diye kanıtlandı hayır anlamıyorum neye göre feyk diyorlar söylesinler de bizde bilelim

bazen bi kalbimiz olduğunu unutuyolar ama ugur admin candır

Telde oldugum icin panele girip IP aratmakla ugrasmayayim direkt sorayim dedim.

Senden önce zaten kanıtlandığı için rahatım'da o yüzden sorun yok,ama cidden benzer bir yanımız felan mı var da bu şekilde söyleniyor anlamadım ki :allaalla6vr::allaalla6vr:

kimse benzemez bana,benzerse kendimi öldürürüm

Açıkcası zaten seni fazla tanımadığım gibi forumuda öyle çok bilmiyorum ben sadece neden öyle birşey deniyor bilmek istedim,insan insana benzer bu arada elbet sana benzeyen biri vardır ....:o

Ama açık diyim bazen gözüme garip geliyorsun film tarzın felan :) birde çok istediğin için pek birşey demiyorum ama genelde her kaynaktan haber buluyorsun çoğu havaya uçuyordu :D Bizde isteriz transfer ama medya febeli her ses çıkarana itibar etmemeli.Neyse renktaş iyi geceler dilerim.

Face,twitter felanda girilmiyor haber alamadık hiç patladım sıkıntıdan yarın diarra kap:GOOL: göreceğiz diyip herkese iyi geceler diyorum

Ama açık diyim bazen gözüme garip geliyorsun film tarzın felan :) birde çok istediğin için pek birşey demiyorum ama genelde her kaynaktan haber buluyorsun çoğu havaya uçuyordu :D Bizde isteriz transfer ama medya febeli her ses çıkarana itibar etmemeli.Neyse renktaş iyi geceler dilerim.

:o:o

River plate'den Driussi'ye yapisalim seneye sozlesmesi bitiyo sneijder'e alternatif olur 1 sene sonra sneijder'i iteleriz bi yere Driussi oynar onun yerine :)

Senden önce zaten kanıtlandığı için rahatım'da o yüzden sorun yok,ama cidden benzer bir yanımız felan mı var da bu şekilde söyleniyor anlamadım ki :allaalla6vr::allaalla6vr:

Online olma zamanlariniz ayni ve genelde nobete yaziyorsunuz.Ondan oyle geliyor olabilir.

Neyse daha fazla nobeti kirletmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt