Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok para yahu. adamın hem 5m euro cezasını ödeyip hem yıllık 4.5 verirsek net enayilik yaparız.

bu kulüp bu kafalar ile bkluktan cıkamaz.

Biz maaşını ödeyeceğiz oda o parayla cezayı kapatacak. Bu yüzden cezayı taksitlendirmeye çalışıyor L.Moskova tarafıyla renktaş.

Biz maaşını ödeyeceğiz oda o parayla cezayı kapatacak. Bu yüzden cezayı taksitlendirmeye çalışıyor L.Moskova tarafıyla renktaş.
Ekstra imza parası vermiyorsak çok iyi benim anladığım ceza yerine geçecek imza parasını taksitle vermek istiyoruz. Maaşı ise sneijder ile benzer olacak

Neyse hele bir kapa dussun de..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mali hesaba girmem ama diarranın 3 yıllık maliyeti ceza imza ücreti maaş Vs toplam 20 m euro altındaysa iyi

Ekstra imza parası vermiyorsak çok iyi benim anladığım ceza yerine geçecek imza parasını taksitle vermek istiyoruz. Maaşı ise sneijder ile benzer olacak

Neyse hele bir kapa dussun de..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İmza parasıda var gibi renktaş. 2.5-4.5 arası bir para gibi.

Verdiğimiz ceza parasını bonservis yerine sayın beyler takılmayın böle şeylere.Diarrayı izliyceksiniz mahmut tekdemiri değil

Diarra için verilecek 5m imza parasına değer, alacağımız oyuncu gerçekten çok kaliteli ve tsl'ye damga vurabilecek bir oyuncu .Bu riske değer diye düşünüyorum.

muhasebeci arkadaşları pistten alalım.

Vereceğimiz 4.5 yıllıktan ödeyecek cezasını.

yoo biz veriyoruz imza parası olarak adama verdiğimiz ona kalıyor diye biliyorum.

sadece 4.5 m euro yıllık ücret mi ödeyecegiz?

imza parası yok yani.

Mümkün degil bi transfer arkadaslar artik inanmaktan vazgecin.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

de jong pazartesi ailesi ile birlikte istanbula gelecek

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt