Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milli takım olmak başkasının görüştüğü teknik adama salça olma hakkını mı veriyor. tff nin görevdeki teknik direktörlere ve türk kulüplerinin görüştüğü adamlara musallat olması ahlaksızlıktır.tüpçüden önce böyle olaylar yaşandığını hatırlamıyorum futboldaki etik değerleri koruması gereken kurum gasp çetesine döndü resmen. ali dürüst denen sözde galatasaraylı da bu rezilliğe ortak oldu. sanki adamların düşmanıyız bi türk kulübünün önce hocasını sonra görüştüğü adamı ayarttılar
Lucescu gelmediği belki hayırlı oldu
Milli dava birşey diyemem

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alacak verecek meseleymiş arkadaş. Kan davası bu kadar uzun sürmüyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selcuk giderse 3 s denen kenelerden kurtuldugumuz icin tudora cok sövsem bile oyuncudan az cok anladıgına inanırım

Cenk Ergün Semihi parayla satan adam! Valla şuan bu adam benim takdirimi Galatasaray içerisinde haketmiş tek kişi! Ne diyorsa iyice bir düşünmek lazım.Belki de birileri selçuktan ne kadar nefret ettiğimizi biliyor ve bu yüzden bonservis ödemek istemiyor ama Cenk Ergün de tok satıcıyı oynamak istiyor olamaz mııı??

Değilse Fernando ve Ndiaye alıyorlarsa Selçuk'un üzerini çoktan çizmişlerdir bence. Ama Selçuk konusu ben bonservis falan istemiyorum arkadaş! Maaşının bir milyonunu bile karşılamaya razıyım.
Kardeş her mesajın veya alıntın ünlem işaretleriyle dolu. Nedir bu asabiyet? :asd:

bize sol bek lazım degil diyenleri görüyorum hangi dünyada yasıyorsunuz arada acın canlı mac izleyin ne neymis ögrenin

Tudor geldiğinde hamile bayanların çocuğu oldu ama hala Selçuk Tolga vb kişiler takımda oynuyor! İnş o çocuklar 2 aylık olmadan Muslera haricinde birtane oyuncu oynayamayacak ilk 11de! İşte bu yüzden 5 maç sabredin diyoruz. Kaldı ki ilk 11e 10 yeni oyuncu bu oyuncuların birbirine alışması yeni takım vs bir sürü etken var ve bu hoca aleyhine olmasına rağmen bu etkenleri de dikkate almayalım 5 maç sabredelim diyoruz. Daha ne diyelim!

O 5 maç bizi şampiyonluktan eder

Bir transfer hakkında her şey tamam sadece ufak pürüzler kaldı deniyorsa ya yalan haberdir yalan ortaya çıkınca ufak pürüzler giderilemedi derler ya da gerçekse bile o pürüzler giderilemez ve transfer yatar.

Yerli sıkıntımız olmaz mı Murat rengim ? 14 yerli mecburiyeti var.

Lucescu gelmediği belki hayırlı oldu
Milli dava birşey diyemem

milli dava ayağına kulübü batırdılar sanki sınırda nöbet tutuyorlar. bu kulüp de türkiyeyi temsil ediyor sadece milli takım değil. şenol ve fiko milli davayı takmadı bile federasyonun milli davası onlara sökmüyor mu satılık medya milli davayı elinin tersiyle iten şenol ve fikoya niye tek laf etmedi. tek keriz biziz nasıl olsa. milli takımın başına adam getirecez diye kendi kulüp takımlarının altını oymak milli dava değil milli ihanettir

Bu Dursun'un yönettiği kulüp başarılı filan olamaz. Bugün buna birkez daha şahit oldum. Tamam iyi transferler yapıyoruz ama ben açıkcası iyi niyetimi ciddi derecede kaybettim tek umudum bu transfeler yeni yönetimle birlikte umarım takımda kalırlar.

Lucescu olayı tamamen rezillik, koskoca Galatasaray'ı her seferinde nasıl olurda bu kadar kötü bir duruma sokmayı becerebilir bir insan hayret ediyorum. Adamın ayağına kadar gidiyorsan ordan söz almadan dönme bari yada bir işi beceremeyeceksen kalkıpta gitme. Şu düştüğümüz hallere bak. Tudor'un arkasındayız diye bile bile lades diyorsun zaten az bi kafan çalışsa kimseye gitmeden ilk olarak Terim'e giderdin de totonu az da olsa kurtarmak için ama sende nerde o düşünce.

feghluli'nin kampta odası hazirdi hani cenk bey salliyon gene iyisin

Neydi kardeş şablon

Topu kaptirdigimizda 11 kisi topun arkasina gecip press yapiyorduk/yapmaya calisiyorduk topu kaptigimizda ise hem kanatlardan ortalar Île hem Belhanda Gomis Île ortada ara paslari Île saldirmaya calistik ama transferler gelince daha cok belli olur. Simdi cogu capsiz oldugundan pek beceremiyorlar ama olacak transferler geldikten sonra insaAllah

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt