Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%100 katılıyorum ama yine aynı şeyi söyleyeceğim ilk 11de oynayacak şuan takımda 5 futbolcu var, Muslera, Maicon, Mariano, Belhanda, Gomis... Diğer transferlerin geç olması tamamen yönetim beceriksizliği ama ilk 11 e 10 oyuncu hemde bu kalite de 10 oyuncu almak da kolay değildir. Ya bilmiyorum şu lanet karanlık dönem de bir tek ben mi umutluyum? Galiba sorun bende... Bu bahsettikleri transferler de gelirse ne kadar kötü oynayabilirler ki? Ama Feghoili yok Fernando yok, Sol bek yok sol açık yok sezon başlıyor yönetime etmediğim küfür kalmıyor orası ayrı! Şuanki kadroyla oynarsak ilk 3ü unuturum ama 2si malum 4 oyuncu daha alınırsa ben umutluyum.

Bak kardeşim 2011/2012 öncesi yeni kadro kuruldu,iyi isimler alındı.İyi hazırlık maçları yapıldı büyük takımlarla.11.haftadan sonra Galatasaray tam olarak oturdu,şampiyon olundu.Bu sefer diğer takımlar da güçlü hatta şu an sıralama yapsam BJK,Başakşehir sonra biz geliriz.Hem kadro (ki hadi kadroları tartışırız diyelim) olarak hem oturmuşluk olarak.Hepimiz bir şekilde umutluyuz ama şu Başakşehir'i izledikten sonra bile o umutlar giderek azalıyor.

%100 katılıyorum ama yine aynı şeyi söyleyeceğim ilk 11de oynayacak şuan takımda 5 futbolcu var, Muslera, Maicon, Mariano, Belhanda, Gomis... Diğer transferlerin geç olması tamamen yönetim beceriksizliği ama ilk 11 e 10 oyuncu hemde bu kalite de 10 oyuncu almak da kolay değildir. Ya bilmiyorum şu lanet karanlık dönem de bir tek ben mi umutluyum? Galiba sorun bende... Bu bahsettikleri transferler de gelirse ne kadar kötü oynayabilirler ki? Ama Feghoili yok Fernando yok, Sol bek yok sol açık yok sezon başlıyor yönetime etmediğim küfür kalmıyor orası ayrı! Şuanki kadroyla oynarsak ilk 3ü unuturum ama 2si malum 4 oyuncu daha alınırsa ben umutluyum.

Çünkü Galatasarayın olduğu yerde umut vardır. Bende umutluyum kardeşim.

milli dava ayağına kulübü batırdılar sanki sınırda nöbet tutuyorlar. bu kulüp de türkiyeyi temsil ediyor sadece milli takım değil. şenol ve fiko milli davayı takmadı bile federasyonun milli davası onlara sökmüyor mu satılık medya milli davayı elinin tersiyle iten şenol ve fikoya niye tek laf etmedi. tek keriz biziz nasıl olsa. milli takımın başına adam getirecez diye kendi kulüp takımlarının altını oymak milli dava değil milli ihanettir
Senolun teklifi kabul ettiği fikoya pasladigi
Onunda 10 trilyon istediği konuşuluyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topu kaptirdigimizda 11 kisi topun arkasina gecip press yapiyorduk/yapmaya calisiyorduk topu kaptigimizda ise hem kanatlardan ortalar Île hem Belhanda Gomis Île ortada ara paslari Île saldirmaya calistik ama transferler gelince daha cok belli olur. Simdi cogu capsiz oldugundan pek beceremiyorlar ama olacak transferler geldikten sonra insaAllah

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
muhteşem bi şablon. mourinho görse diz çöker tövbe ister

Bir mevki için önemli değil demen için şuan barça yada real madrid forumun da olman lazım. Bu takım iki yılda 80 tane gol yedi yan top zaafımızı bilmeyen yok çok talihsiz bir yorum bence.

sol bek idare edilebilecek bir mevki. Avrupa olsa haklısın ama ligde Linnes-Carole götürebilir. Bu kadar para harcamaya gerek yok bence. Fırsat transferi oluyorsa tamam ama 4-5M gibi fiyatlara olmasın.

Gelseler bile benim Tudor dan umudum yok. Adamın daha nasıl bir taktikle oynayacağı belli değil. Yani bir maçta bile anlamadım ne yapmak istediğimizi. Biz ne oynuyoruz sen anlayabildin mi? :)

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi sen söyledin de farkettim oynamak istediğini biliyorum ama şuan ne oynattığından benim de haberim yok :asd22: Belki de kendi hayallerimi umutlarımı Tudora yükledim ama ben gene de sırf hayallerim için 5 maç beklicem. Ondan sonra bir bakmışsınız sizden çok ben küfrediyorumdur :)

Ve kesinleşti... Başakşehir'in muhtemel rakipleri:
Sevilla
Napoli
Liverpool
CSKA Moskova
Sporting

bunlar gider cska seçer bunlarin içinden

Dünyada bukadar kötü yönetilipde ayakta kalan başka klup yok . Resmen dalga geçer gibi klup yönetiliyor . Galatasaray fernando ve feghouliye mi kalmış çekersin restini geldiler geldiler gelmediler başkasını bul elinde para var zaten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferi yapmak kadar erken kadroya katmakta önemlidir
Keza en iyi adamları bile alsan alışma dönemi istenilen performansı veremiyor

Belli oluyor sözlerinden kimin gevşek olduğu
Kalite akıyor mübarek
Senin gibiler anca buralarda konuşur
Sakın buralarda gaza gelip reeldede böyle işlere kalkışma
Yaşının adamı ol selametle

meşhur karikatür var ya bildin sen...bak şurdan kafesinehadi koç

[FONT=&quot] Sevilla[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] Napoli[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] Liverpool[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] CSKA Moskova[/FONT]
1f538.png
[FONT=&quot] Sporting

Başakşehir liver hariç hepsiyle başabaş oynar[/FONT]

Senolun teklifi kabul ettiği fikoya pasladigi
Onunda 10 trilyon istediği konuşuluyor

10 trilyon zaten 3 milyon euro civarı ediyor lucescuya fazlasını verdiler. inandırıcı değil 10 trilyon kısmı ayrıca şenol istese ayrılırdı tinercilerin bi bağlayıcılığı yoktu

agustos ayından, sampiyonluktan zerre umudu olmayan baska takım varmıdır acaba ? ne hallere düstük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt