Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu topçuyu şu taraftara çok gördünüz, edilen zararın hesabını kim verecek???

Cok gormekten kasit ? Adam 21 milyon euroluk bir teklif almisken ne yapabilirdik ?

Bazi durumlar vardir , kimse suclu degildir . Bu olayda terim de , gomis de , yonetim de suclu degil

Biz o paralari odeyemeyiz , o adam da bu sansi bir daha yakalayamaz

Tevekkul edip yoluna devam edeceksin boyle durumlarda . illa kabahatli biri varsa , gomistir

Sen bir takimla 3 senelik anlasma yapiyorsun , surede parada anlasiyorsun , kontratina sadakat gostermen gerekir . Zorla tutsak ki hukuken yapabilirdik , 2 senede 7 milyon kazanip 14 milyonluk kaybi olacak adam sence sahaya ne yansitir ?

Gercekci olmak lazim

Felipe Melo'nun menajeri, iki hafta önce Galatasaray'ın oyuncunun durumu hakkında temasa geçtiğini açıkladı. (FOX Sports Brazil)

Bir gün yine yetenek avcılığı yapıyorum.. #GSCScout

5601bce7a31db782f318a188ebfab985.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torpilliler: %0 emek
Gökhan: %100 emek

Mavilerin kaptanı 10 numara bir sol açık var. Simao’nun fenere attığı gol gibi sol kanattan gelişine ayak içini çaktı ve 1-0 yaptı durumu.

Maç sonunda konuşacağım bakalım. Tarzı Adem Büyük’e benziyor. Değerlendirmek lazım.

İlk yarı bitmeden beğendiğim 10 numaranın arka acelesi çekti ve oyundan çıktı. Bir yıldız daha kaydı ‍ @Vasfi Vural

-----------------muslera---------------

?????????--ozan-???????? nagatomo---

----------ndiaye------fernando---------

--fegouli-----?????????---?????????------

-------------????????????????-------------

devre arasında buralara transfer şart.Aksi taktirde şampiyon olamayız.

Ama bizim başımızdaki çapsızların yapacağı iş...
biri ilk 11 için olmak üzere iki tane forvet ve bir iki tane daha diğer bölgelere alternarif çöp oyuncu...

Ahmet Çalık
Eren
Selçuk
Henry
Ndiaye
Fernando
Donk
Tarık
Ömer Bayram
Belhanda
Muğdat

Ve Serdar Aziz

Bunların hepsi gitmeli 2019/20 sezonu başlamadan önce. Serdar Aziz ve belhanda büyük olasılıkla ama kalırlar.

Felipe Melo'nun menajeri, iki hafta önce Galatasaray'ın oyuncunun durumu hakkında temasa geçtiğini açıkladı. (FOX Sports Brazil)
Önceden karşıydım ama gelsin aslan parçası. Yaşlı maşlı ama korum öyle işe. Selçukla fernandonun hali ortada ikisinide sektire sektire kaleye götürür

"Mariano için Brezilya'dan gelen teklif var. Ancak şu anda oturup konuşmadan, bizimle anlaşmadan nasıl Mariano'yu alacaklar! Bizde iddiaları okuduk. Ancak şu anda bitme noktasına gelen bir durum yok. Tekliflerin olduğu ve ilgi doğru ancak anlaşılan bir durum yok. Devre arası transfer döneminde bu konuyu hocamızla da, oyuncumuzla da görüşüp en doğru kararı veririz"

Gladbach'ın sağ beki Michael Lang: "Beşiktaş dünya çapında bilinen, önemli bir kulüp. 30-32 yaşlarında olsam Türkiye'ye gitmeyi düşünebilirdim ama daha 27 yaşındayım ve Bundesliga'dan gelen teklifi kaçıramazdım."

Bizim ligi cozmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt