Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu topçuyu şu taraftara çok gördünüz, edilen zararın hesabını kim verecek???
#GSCScout
Bir gün yine yetenek avcılığı yapıyorum..#GSCScout
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belhanda konusunda sana hak vermeye başladım. Seninde Fernando düşmanligin bitse anlasacagizAferim yiğit muazzam yorum yapıyorsun
Galatasaray Düşmanlarının .........
Torpilliler: %0 emek
Gökhan: %100 emek
@Vasfi VuralGomise fazladan 1 milyon euro vermedik diye Şampiyonlar liginden fazladan gelecek 15 milyon eurodan olduk.Şu topçuyu şu taraftara çok gördünüz, edilen zararın hesabını kim verecek???
Önceden karşıydım ama gelsin aslan parçası. Yaşlı maşlı ama korum öyle işe. Selçukla fernandonun hali ortada ikisinide sektire sektire kaleye götürürFelipe Melo'nun menajeri, iki hafta önce Galatasaray'ın oyuncunun durumu hakkında temasa geçtiğini açıkladı. (FOX Sports Brazil)
Yedek kaleci ne alaka? İsmail yeter de artar. Pellenin sozlesmesi mi bitiyor beles ?Maicon ve Rodriguesi satsak. Toplam 12 milyon euro gelse.
Forvete bedelsiz Pelle ve Alan gelse. Mangalayı kiralasak. Kalan paraylada yedek kaleci+yedek sol bek alabiliriz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pelle bitiyor aga. Aslında yarım sezonluk anlaşma güzel olur. 1 senelikte opsiyon koyarız makul bi paraya oynarsa. Klas golcüydü adam herhalde kalaslaşmamıştır 2 senedeYedek kaleci ne alaka? İsmail yeter de artar. Pellenin sozlesmesi mi bitiyor beles ?
Evet sozlesmesi bitiyor pellenin.Yedek kaleci ne alaka? İsmail yeter de artar. Pellenin sozlesmesi mi bitiyor beles ?
İlk yarı bitmeden beğendiğim 10 numaranın arka acelesi çekti ve oyundan çıktı. Bir yıldız daha kaydı
@Vasfi Vural
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi