GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 202

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
202/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazin Ahmeti postalayip, yerini daha düsük maasli Sadik Ciftpinarla doldurmayi düsünüyor olabilirmiyiz? Adam bizim altyapidan, sözlesmesi bitiyor ve senede 300-400 bin € versen kabul eder gibi tipi var.

1545691884620.webp

Sen de bir kez yanildim de, anadolu takimlarindan da iyi oyuncular cikiyormus de ki rahatlayalim.
Ben anadolu da her futbolcu çöp diye birşey demedim hiç bir zaman bu yüzden yanıldım diyecek bir durum yok.

Anadolu dan fahiş fiyata adam alınmaz. Ndiaye için de fikrim hâlâ aynı, senin veya başkasının ona tapması benim umrumda değil. Galatasaray orta saha oyuncusu 5m yanındaki adama pas atmasını beceremiyorsa burada yeri yoktur.

Geçen sene adamın tek artısı deli gibi koşup enerjili olması derken bana laf atıyorlardı ama bu sezon görüyoruz bu savaşçı hali olmayınca ne kadar dümdüz bir oyuncu olduğunu.

sent via GSC

Ben anadolu da her futbolcu çöp diye birşey demedim hiç bir zaman bu yüzden yanıldım diyecek bir durum yok.

Anadolu dan fahiş fiyata adam alınmaz. Ndiaye için de fikrim hâlâ aynı, senin veya başkasının ona tapması benim umrumda değil. Galatasaray orta saha oyuncusu 5m yanındaki adama pas atmasını beceremiyorsa burada yeri yoktur.

Geçen sene adamın tek artısı deli gibi koşup enerjili olması derken bana laf atıyorlardı ama bu sezon görüyoruz bu savaşçı hali olmayınca ne kadar dümdüz bir oyuncu olduğunu.

sent via GSC

City'ye 5 verip aldığın,senin yere göğe sığdıramadığın Fernando 1 sezondur ne oynuyor peki ona ne demeli?Göz boyayan 1-2 pas dışında bir numarasını göremedik daha hücumsal anlamda.Hatta kesicilik anlamında oynadığı topu Donk çok rahat oynar.

Bu kadar nefret ediyorsan soytarı dediğin adamdan,Mayıs'ta sevinme o zaman şampiyonluk gelince.En az hoca kadar futbolcular kadar emeği var şampiyonluklarda.
Şaka mısın ya aklın başında mı.

Apo yüzünden takımı bırak mı diyorsun. Apo kim ya Apo kim de onun yüzünden Galatasarayı bırakayım.

Kusura bakma ama iyice şaşırdın.

sent via GSC

City'ye 5 verip aldığın,senin yere göğe sığdıramadığın Fernando 1 sezondur ne oynuyor peki ona ne demeli?Göz boyayan 1-2 pas dışında bir numarasını göremedik daha hücumsal anlamda.Hatta kesicilik anlamında oynadığı topu Donk çok rahat oynar.
Fernando kötü bu sene zaten aksini iddia etmiyorum ki.

Fernando nun kötü olması Ndiaye nin boş bir adam olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde.

sent via GSC

Şaka mısın ya aklın başında mı.

Apo yüzünden takımı bırak mı diyorsun. Apo kim ya Apo kim de onun yüzünden Galatasarayı bırakayım.

Kusura bakma ama iyice şaşırdın.

sent via GSC

Asıl sen şaka mısın aktif GS yöneticisini,yıllarca emeği bu kulübe geçmiş birini eleştirebilirsin ama soytarı moytarı diyemezsin.Diyorsan da dediğinin arkasında dur tutarlı ol,ondan gelecek şampiyonluğu istemiyorum ben de.

Bu da yeni moda oldu ha. Hemen herkese "iyi o zaman şampiyonlukta sevinme" deniliyor son zamanlarda.

Iyi kimseye birşey demeyelim. Herşey laylaylom sevgi pıtırcıkları olalım.

sent via GSC

Fernando kötü bu sene zaten aksini iddia etmiyorum ki.

Fernando nun kötü olması Ndiaye nin boş bir adam olduğu gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde.

sent via GSC

Ee Fernando bu sene kötü ama Ndiaye'ye laf atmak için fırsat kolluyorsun.Sevmediğin beğenmediğin oyuncuların hiç hata lüksü yok hepsi defolsun gitsin ilk fırsatta.Serdar Aziz mesela bir diğer örnek de o.

Asıl sen şaka mısın aktif GS yöneticisini,yıllarca emeği bu kulübe geçmiş birini eleştirebilirsin ama soytarı moytarı diyemezsin.Diyorsan da dediğinin arkasında dur tutarlı ol,ondan gelecek şampiyonluğu istemiyorum ben de.
Apo mu sahada top oynuyor da "ondan gelen" şampiyonluğa sevinmeyecekmişim

Yöneticiyse yöneticiliğini bilsin işini yapsın o zaman susarız.

sent via GSC

Bu da yeni moda oldu ha. Hemen herkese "iyi o zaman şampiyonlukta sevinme" deniliyor son zamanlarda.

Iyi kimseye birşey demeyelim. Herşey laylaylom sevgi pıtırcıkları olalım.

sent via GSC

Sana laf deme diyen mi var?İşine gelmeyince hemen demagojiye vur olayı sonra da haklı çık oh ne ala memleket."Soytarı" diyemezsin hakaret edemezsin diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt