GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 340

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,2K
Sayfa
340/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Falçao kardeşimiz bu süreçte buyuk fedakarlik yapmiştir. Filoryada Fatih hozam ile ekibi Falçaoyu bekliyor.Bu sezon elli uç numarali formayı giyezek. Ay lav yu hozam"

Falcao fiziksel olarak tamamen bitmiş,sahada ayakda duracak mecali olmayan tam bir hurda-çöp oyuncudur ,bu adamın transferini istemek,yapmak korkunc bir ihanettir,ozan kabak gibi oyuncuyu 7.5 milyon euroya kaptıranlar o parayı bir çöpe verecekdir.. son söz fatih terime,ey terim yıllardır yıllardır anlık başarı iiçin yetmedimi bu klübü korkunc zararlara sokduğun...

Maaşı fazla tamam da fiziği bitik yorumlarına katılmıyorum. Bu takımdaki santraforun şuan aam şaam fiziğe ihtiyacı yok.

mariano,fernando,selcuk ,faghouli,donk ohh suyundan koy birde falcao ,tam emekliler huzur evi,klüp iyi bir bastoncu bulsunki bastonun hem hafifi hemde dayanıklısı lazım.. evet falcao fiziksel olarak bitik sahada ancak yürüyen adamdır,fransda sondan ikinci takımın forvetidir ve takımı onun artık bitik,işe yaramaz olduğunu düşündüğü ve ona ödediği paradan kurtulmak için onu sepetlemek istemekdedir bunun içinde bir keriz lazımdır işte o keriz bizim klübümüz oluyor Galatasaray nasıl batırılıyor işte falcao hikayeside buna güzel bir örnekdir..

Falcaoyu bi tek ben mi istemiyorum! Fiyat/performans olarak çok pişman olcağmızı düşünüyorum eğer alırsak. Ozan konusunda da keşke 7.5 e verseydik zamanında diyceğmizi, serdarı yok pahasına kaybedersek de çok üzüleceğimizi düşünüyorum. Gündem hakkındaki fikirlerim??

Falcao fiziksel olarak tamamen bitmiş,sahada ayakda duracak mecali olmayan tam bir hurda-çöp oyuncudur ,bu adamın transferini istemek,yapmak korkunc bir ihanettir,ozan kabak gibi oyuncuyu 7.5 milyon euroya kaptıranlar o parayı bir çöpe verecekdir.. son söz fatih terime,ey terim yıllardır yıllardır anlık başarı iiçin yetmedimi bu klübü korkunc zararlara sokduğun...
Aynen Erenin fizigi harika şuan. Falcaonun bedenini değil sadece kramponlarini sahaya koy bizim ligimizi kucaginda hoplatir

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri