- 22 Ocak 2010
- 53.508
- 34.450
- 3.073
selçuk gidiyomuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav he he
Guzel soyluyorsun.. Sorarlar adama : Ne bok yemeye Serdar'ı satışa çıkardın? Yerine adam bulmak bu kadar kolay mı devre arasında? Bu adam takımı mı sattı? Ihanet mi etti? Hadi etti diyelim.. Sene sonuna kadar neden beklemiyorsun? Kopruyu gecinceye kadar a...
kavga edek miGiriş: Alan
Gelişme: Falcao
Sonuç: Resmen fazia
ne duyumu yahu satıs listesine konulmus saatlerce muhabbeti yapıldı burdaserdar aziz gönderilmedi ki yanlıs duyum
yav he heBak bunun gibi Laleler yüzünde bilgi görüş paylaşmıyor burda insanlar
yav he heBak bunun gibi Laleler yüzünde bilgi görüş paylaşmıyor burda insanlar
Reis her şey bir kenara da "3,5 yil daha ffp varken kadro korunur" demişsin
Muslera 33 yaşına girecek 6 ay sonra
Nagatomo 32 yaşında
Mariano aynı haziran ayında 33 yaşına girecek
Fernando 31 yaşında bile bu maç temposunda sıkıntı çekiyor
Donk 32 yaşında
ki sene sonunda İsmail-Linnes-Tarık-Donk-Ndiaye-Selçuk-Onyekuru-Sinan-Eren-Muğdat gibi adamların sözleşmeleri bitiyor kalite olarak muazzam adamlar olmasa bile elbet bu giden adamların yerlerine yeni transferler gerekecek değil mi ?
Kadroyu nasıl 3.5 yıl koruyup FFP kriterlerine devam edeceğiz ki ?
Serdar konusunda bende hocayi elestiriyorum ama yapacak bir sey yok, Sivas maci herkesin sampiyonluk icin final gozuyle baktigi bir macti, sen mactan once ben halsizim rahatsizim maca cikamiyorum diyorsan hoca'nin tum planlarini bozarsin. Hocayi da anlamak lazim, yola guvenebilecegi adamlar ile cikmak istiyor.Guzel soyluyorsun.. Sorarlar adama : Ne bok yemeye Serdar'ı satışa çıkardın? Yerine adam bulmak bu kadar kolay mı devre arasında? Bu adam takımı mı sattı? Ihanet mi etti? Hadi etti diyelim.. Sene sonuna kadar neden beklemiyorsun? Kopruyu gecinceye kadar a...
Duyumun kanıtı mı oluryav he he
milletle alay etmek hosuna gidiyor herhalde.
adam akilli kanit gosterip duyum versene ozaman, madem adamsiniz, bilgi paylasiyorsun.