Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öff sıkıldım heycan yok kavga edin arkadaşlar hemen

serdar azizin neden gonderildigi ortaya cıktı mı yani bir acıklama falan var mı

Giriş: Alan
Gelişme: Falcao
Sonuç: Resmen fazia

Guzel soyluyorsun.. Sorarlar adama : Ne bok yemeye Serdar'ı satışa çıkardın? Yerine adam bulmak bu kadar kolay mı devre arasında? Bu adam takımı mı sattı? Ihanet mi etti? Hadi etti diyelim.. Sene sonuna kadar neden beklemiyorsun? Kopruyu gecinceye kadar a...

Ver para cezasını geç diğerlerine de ders olur Eren daha beterini yaptı , Belhanda yaptı onlarda sorun yok Serdar yapınca gönderin hemen vay be ne güzel adalet.

tarkan-filmindeki-ahtapot_1714492_m.webp

Reis her şey bir kenara da "3,5 yil daha ffp varken kadro korunur" demişsin
Muslera 33 yaşına girecek 6 ay sonra
Nagatomo 32 yaşında
Mariano aynı haziran ayında 33 yaşına girecek
Fernando 31 yaşında bile bu maç temposunda sıkıntı çekiyor
Donk 32 yaşında
ki sene sonunda İsmail-Linnes-Tarık-Donk-Ndiaye-Selçuk-Onyekuru-Sinan-Eren-Muğdat gibi adamların sözleşmeleri bitiyor kalite olarak muazzam adamlar olmasa bile elbet bu giden adamların yerlerine yeni transferler gerekecek değil mi ?

Kadroyu nasıl 3.5 yıl koruyup FFP kriterlerine devam edeceğiz ki ?

3,5 yil ffp var kadro 3,5 yil boyunca ayni kalsin demiyorum

3,5 yil ffp var, simdiden ne denk gelirse tumunu satmaya gidersek sonunu getiremeyiz diyorum
Su an ara transferdeyiz, 1-2 oyuncu satarsin, 2-3 adam alirsin
Sezon sonu 2 adam satarsin 2 adam alirsin
Sonra 3 yil daha boyle
Yoksa 2 yil sonra birak turkiye kupasini ligde oynatacak adam bulamayiz
Dedigin gibi ustune sozlesmesi bitip gidecek olanlar da var, gerci orada 3 adam disinda digerleri gidecek zaten

Yasi yuksek para eden varsa tabi ki sat hemen, ornek maicon mariano gibi ama yerine daha gencini veya daha iyisini almak kosuluyla

Simdi 5-6 oyuncuyu sat yerine 7-8 oyuncu al, ya gelen giden geleni aratirsa ve para da etmezse ne yapacaksin, yani cok riskli demee calisiyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Guzel soyluyorsun.. Sorarlar adama : Ne bok yemeye Serdar'ı satışa çıkardın? Yerine adam bulmak bu kadar kolay mı devre arasında? Bu adam takımı mı sattı? Ihanet mi etti? Hadi etti diyelim.. Sene sonuna kadar neden beklemiyorsun? Kopruyu gecinceye kadar a...
Serdar konusunda bende hocayi elestiriyorum ama yapacak bir sey yok, Sivas maci herkesin sampiyonluk icin final gozuyle baktigi bir macti, sen mactan once ben halsizim rahatsizim maca cikamiyorum diyorsan hoca'nin tum planlarini bozarsin. Hocayi da anlamak lazim, yola guvenebilecegi adamlar ile cikmak istiyor.

Gecen sezon kirik burun ile maclara cikan ve sezonu bitiren, ameliyat olmayi kabul etmeyen adami hoca bu kadar kolay silmemesi lazim ama olayin icerigini bilmedigimiz icin anca bu kadar diyebiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt