Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Kavga etmeye gerek yok 1 yıl sonra yerli olacak bu bi jokerdir niye rakibe bırakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 porsiyon mantı yedirmişlerDeniz türüç: 1 yıl daha mukavelem var.Kayseri de mutluyum
Eee geber o zaman
bu denizin mevkisi ne sol açıkmı sol içmi sağ açıkmı 10 numara mıDeniz türüç: 1 yıl daha mukavelem var.Kayseri de mutluyum
Eee geber o zaman
Bence şunu gözardı ediyoruz. Olay eren in oynadığı futbol değil. Antrenmanda maça giderken maça çıkmadan vs. tüm tavırları. Fatih hoca ki hepimizden 10 bin kat futbol bilgisinin tecrübesinin iyi olduğu aşikar... Bu adamın ne bok olduğunu görüyor ve ona göre karar veriyor.2.yi kastediyorum zaten. Keza Adem'in çok saçma ötesi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Eren ile TL üzerinden makul bir anlaşma yapsak daha iyiydi.
Kavga etmeye gerek yok 1 yıl sonra yerli olacak bu bi jokerdir niye rakibe bırakalım
Kavga çıkmasın uyarıyorum.
Bu tür boş işlerle Fener uğraşır. Yeni Galatasaraylı oldun galiba tam bilmiyorsun. Biz koyar geçer, kupaları kaldırırız böyle şeylere ihtiyaç yok
vedat 2. yarı bu patlamayı yaptı.İlk yarı itibariyle Diagne ön plandaydı ne iş bilmemezliği bu renktaşVedat diagne copunden 3 gomlek ustun ama neden diagne yerine devre arasi onu almadilar? Terimin Galatasaray in kaynaklarini yok etmek gibi bir misyonu mu var? Bu transfer isini yapamiyorsun iste. Birak profesyonellere. Herkes bildigi isi yapsin.
Mal değneği onun mevkisibu denizin mevkisi ne sol açıkmı sol içmi sağ açıkmı 10 numara mı
Hatayspordaki selim ılgaz bu denizi top diye oynar, yatırır yatırır kaldırır. Bizim scout ekibinin de aklını seveyim. Şu golü de şuraya bırakalım.bu denizin mevkisi ne sol açıkmı sol içmi sağ açıkmı 10 numara mı
Üsluba bak...Oturduğunuz yerden uydurup durmayın be yerli falan olamıyor. Kural var amma tatava yaptınız
Şurda Diagne’yi satamazsak başımız belaya girecek, adamlar yedek kulübesinde Çağlar Söyüncü, Okay Yokuşlu, Irfan Can ve Cenk Tosun’u yazıyor.
5 kuruş para yok kasada.
Hollanda 2. Lig takımı Sparta bile Halil için 2 milyon euro bonservis istiyor.
Hayırdır senin derdin ne? Ben hakaret mi etmişim postumda veya kötü bir şey mi demişim gelip anlama güçlüğü falan var yazıyorsun sen? Sana fikrini soran mı oldu ayrıca benden alıntı yapıyorsun. İlla değneği elime aldıracaksınızBence şunu gözardı ediyoruz. Olay eren in oynadığı futbol değil. Antrenmanda maça giderken maça çıkmadan vs. tüm tavırları. Fatih hoca ki hepimizden 10 bin kat futbol bilgisinin tecrübesinin iyi olduğu aşikar... Bu adamın ne bok olduğunu görüyor ve ona göre karar veriyor.
Hala daha erenle sözleşme uzatlsaydı diyorsun anlama güçlüğü var sanırım