Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavga etmeye gerek yok 1 yıl sonra yerli olacak bu bi jokerdir niye rakibe bırakalım

2.yi kastediyorum zaten. Keza Adem'in çok saçma ötesi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Eren ile TL üzerinden makul bir anlaşma yapsak daha iyiydi.
Bence şunu gözardı ediyoruz. Olay eren in oynadığı futbol değil. Antrenmanda maça giderken maça çıkmadan vs. tüm tavırları. Fatih hoca ki hepimizden 10 bin kat futbol bilgisinin tecrübesinin iyi olduğu aşikar... Bu adamın ne bok olduğunu görüyor ve ona göre karar veriyor.
Hala daha erenle sözleşme uzatlsaydı diyorsun anlama güçlüğü var sanırım

Bu tür boş işlerle Fener uğraşır. Yeni Galatasaraylı oldun galiba tam bilmiyorsun. Biz koyar geçer, kupaları kaldırırız böyle şeylere ihtiyaç yok

Bir sonraki mesajımda gerekeni yazdım.

Hiç bir yerde 3.750’ın üstünde teklif yapılsın demedim.

Bu Comolli görüşmesine rağmen oyuncu bizi seçer ise, bu şikeciler için psikolojik olarak zor bir durum olabilir yazdım. Alışık değiller bu duruma.

Yeni Galatasaray’lısın laflarına girmiyorum bile.

Sırf Galatasaray’ın maçları için hemen hemen her hafta sonu Istanbul’a uçan birisiyim.

Istiyorsanız eskilerede gidebiliriz, yalnız utanırsınız söyleyim size.

Deniz mantıklı konuşmuş, adam diyor bunlar beni salmayacak 1 sene sonra gel beleşe al

Vedat diagne copunden 3 gomlek ustun ama neden diagne yerine devre arasi onu almadilar? Terimin Galatasaray in kaynaklarini yok etmek gibi bir misyonu mu var? Bu transfer isini yapamiyorsun iste. Birak profesyonellere. Herkes bildigi isi yapsin.
vedat 2. yarı bu patlamayı yaptı.İlk yarı itibariyle Diagne ön plandaydı ne iş bilmemezliği bu renktaş

Şurda Diagne’yi satamazsak başımız belaya girecek, adamlar yedek kulübesinde Çağlar Söyüncü, Okay Yokuşlu, Irfan Can ve Cenk Tosun’u yazıyor.

5 kuruş para yok kasada.

Hollanda 2. Lig takımı Sparta bile Halil için 2 milyon euro bonservis istiyor.

Yahu şu taraftara laf sokaccağınıza iki çift lafda beceriksiz başkan ve yöneticilere söyleyin.

Ulan diagneye o kadar parayı taraftar mı verdi.

Alınan yerli oyuncularıın alayı çöp,yetersiz ne anlatıyorsunuz.

Senelerden beri yapılan hatalardan ne yöneticiler ne sizin gibi taraftarlar bıkmadınız.

Son düzenleme:
Diagne > Vedat Muriqi diye düşünüyorum. Hiçbirşey yapamasa bile alan açıyor rakipleri üstüne çekiyor ben stoper olsam Vedat’tan değil Diagne’den korkarım her türlü pislik var.

Adam yerli olamayacak bile menajeri statü değişirse olabilir dedi.

Bence şunu gözardı ediyoruz. Olay eren in oynadığı futbol değil. Antrenmanda maça giderken maça çıkmadan vs. tüm tavırları. Fatih hoca ki hepimizden 10 bin kat futbol bilgisinin tecrübesinin iyi olduğu aşikar... Bu adamın ne bok olduğunu görüyor ve ona göre karar veriyor.
Hala daha erenle sözleşme uzatlsaydı diyorsun anlama güçlüğü var sanırım
Hayırdır senin derdin ne? Ben hakaret mi etmişim postumda veya kötü bir şey mi demişim gelip anlama güçlüğü falan var yazıyorsun sen? Sana fikrini soran mı oldu ayrıca benden alıntı yapıyorsun. İlla değneği elime aldıracaksınız

Tabi ki mesajıma bir şey yazamadınız. Diagne ve Amrabat’ı örnek olarak saymış kardeşimiz. Yine yardımcı olalım o vakit, sorun değil.

Amrabat, Kayserispor’dan 8.60 milyon euroya transfer edildi. 1.5 sezon geçirdi, iyi kötü CL’de oynadı, yabancı sınırlaması yüzünden kiralık olarak Malaga’ya verildi. Ücret? Sezon sonuna kadar €300.000, bir sonraki sezon yine kiralandı. €1.000.000 aldık Malaga’dan.

Bitmedi, Malaga kendisini bonservisiyle transfer etmeye karar verdi. €3.500.000 bonservis ücreti ödedi.

€4.800.000 geri kazandık Amrabat’tan.

Ne oldu sonra o Amrabat?

Malaga’da çok iyi performans göstererek Watford’a transfer oldu, ücreti €8.500.000.

Bitmedi, çok iyi bir dünya kupası geçirip, bu sefer Araplar bayıldı. Bir de onlar €8.500.000 ödedi.

Ha? Bunun bir de PSV tarafı var Berke. Onlarda yeteneğine inanmış, ve VVV-Venlo’dan €2.500.000’a transfer etmişler.

Umarım şu Vedat kalası bizim kıçımıza girmez. Hadi çomoli ver 5 milyonu al şunu.

ahmet ercanlar:

Restordanda, erdinc sehit ve yusuf erdogan gordum noldu dedim transfer?

bitti dedi ve 1-2 gune aciklanacak gassaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt