- 12 Ocak 2013
- 50.842
- 60.204
- 4.323
Yeni bir Emre B. vakasını daha kaldıramayızOzan kabakta acayip bir hainlik seziyorum. Sanki ileride ezeli rakiplerimizden birine gidecek gibi.
Sadece bir his
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni bir Emre B. vakasını daha kaldıramayızOzan kabakta acayip bir hainlik seziyorum. Sanki ileride ezeli rakiplerimizden birine gidecek gibi.
Sadece bir his
Sen olsan sende istemezsin yav barzo gibi bağırıyorlar milletin içindeVideoyu izleyince bana da öyle bir his oluştu
Sanki taraftarı istemiyor gibi duruyor
Sendeki misyon fenerli misyonu yalnız bu kafadan çik biz büyük takımız. Ayrıca emre akbabada çöp muriçte çöp anadolu takımlarında kim varsa büyük takımlar için çöp.O değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.
Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.
Adamları her türlü eziyoruz.
Sen olsan sende istemezsin yav barzo gibi bağırıyorlar milletin içinde
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Umarım Banegayi cüzi bir miktarda verdik Fernandoyu almadık açıklaması gelir be Musap. Fernando gitsin istemiyorum ben hiç.
Dogrumu
Ozan kabakta acayip bir hainlik seziyorum. Sanki ileride ezeli rakiplerimizden birine gidecek gibi.
Sadece bir his
yedeklerde renktaşaz sonra başlayacak maçta Diagne kadroda mı renkdaşlar dışardayım takip edemiyorum
Fotoyu görünce denizlinin çıkardığı kadroyu hatırladım beynime kan sicradi
Sürekli mutsuz asık surat. Seninle gurur duyan insanlar. Az tebessüm etsene arkadaş değil mi?Ozan kabakta acayip bir hainlik seziyorum. Sanki ileride ezeli rakiplerimizden birine gidecek gibi.
Sadece bir his
tamam kardeş uzatmaya gerek yok kusura bakmaAnlama güçlüğü hakaret olmuyorsa esas anlama güçlüğü sendeymiş
yoo alırsın sonra satarsın.Muric i almak için oyuncu satmak gerekli bonservisi için daha hala satılan kimse yok fb ve biz için demekki satılan birileri var
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozan taraftarı alıp halay başı olacak hali yok sonuçta bir kulubü temsil ediyor yav.
antlaşma 1 yıllık süreci kapsıyor sanırım
Videoyu izleyince bana da öyle bir his oluştu
Sanki taraftarı istemiyor gibi duruyor
Yeni bir Emre B. vakasını daha kaldıramayız
Ozan Türkiye'ye 33 yaşında falan döner bence.