Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.311
- 15.113
- 1.938
Transfer isi zor durumdaysa keske taraftari sevindirmek icin bir adam gibi sponsor anlasmasini Kapa bildirseler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander olmak çok ama çok zor.Adam damaca su taşıyan işçilere bile yardım edecek kadar mütavazi.Alnı yarılmasına rağmen oyundan çıkmayacak kadar hırslıydı.Yeni elmanderimiz Vedat'ı karşılamaya az kaldı
Yalan haber pompaliyor medya. KAP aciklamasinda yok boyle birsey.
Ben ona da inanmiyorum. Kulupten bir kisi dogrulamadi suana dek zaten.3 milyon da yoktu kapta
bu diyen adamlar adam değil zaten al emre bolu sok turGAY demire.Bu ikisi uydurdu bunuBen ona da inanmiyorum. Kulupten bir kisi dogrulamadi suana dek zaten.
yalan dolan ya her boku en ince ayrıntısına kadar açıklıyoruz böyle büyük maddeleri ve şartları açıklamama ihtimalimiz yok@salimmanav: Galatasaray eğer Diagne’yi satarsa Kasımpaşa’ya %25 pay verilecek. Fakat bu hak sadece bu transfer dönemi için geçerli. Galatasaray şampiyon olunca da Kasımpaşa’ya 3 milyon Euro ödendi. (Sözleşmede bulunan şarttan dolayı)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet Ercanlar a inaniyor bazi arkadaslar. O pompaliyor bu haberleri .bu diyen adamlar adam değil zaten al emre bolu sok turGAY demire.Bu ikisi uydurdu bunu
azizin köpeği şuan koçun köpeği olmuş .Gerçi azizle koç arasında çok bir fark yokAhmet Ercanlar a inaniyor bazi arkadaslar. O pompaliyor bu haberleri .
Futbol profesörü
ENTERPRİSE - 01.07.2019 22:00
Çer çöpe yöneldik yavaştan yunus mallı felan
Adamlar babeli alıyor biz eskileri çöp Rodriguezi ...
Madem adam alacaksın git babele araya gir babeli al
Ciddi ciddi sinirlerim geriliyor
Ahmet Ercanlar a inaniyor bazi arkadaslar. O pompaliyor bu haberleri .
inş büyüktür işareti olarak yapmamışındırcagne > a.bakar
belhanda > banega
ndiaye > seri
fernando > esiti
.
antunun en gerizekalısı burda takılan yozgatlı .Adamın içinde gezdiriyor polyanna .O derece mal ama bu paydaki adam cidden futboldan anlayan biriantuda 5 kisi falan gercekten futbolu anliyor gerisi fanatiklikden kiskaniyir