- 9 Ocak 2014
- 33.085
- 9.427
- 1.538
Yani evet risk ama bu gidişle vakit kaybediyoruz cok
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani evet risk ama bu gidişle vakit kaybediyoruz cok
İki gülücük atsa yeterdi renktaş
Tezahürat'a eşlik etmesini beklemedim zaten
yedeklerdeaz sonra başlayacak maçta Diagne kadroda mı renkdaşlar dışardayım takip edemiyorum
Serkan reçber"
Cezayirli mehdi abeit fernandonun yerini doldurur şu an boşta"
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahbaplar bu çocuk aniden kaçar gibi bizi sattı tamam dedim içimden avrupa hayali var filan
Ancak avrupa'ya gittikten sonra ne şampiyonlukta ne de konuşmalarında sanki bir toto kalkması yaşadığını sadece ben mi görüyorum?
Bu ezeli rakiplerimize gitse şaşırırmıyız ha?

ozan işçi kardeşlerimiz yanına gelmiş bi tebessüm çok mu zorAhbaplar bu çocuk aniden kaçar gibi bizi sattı tamam dedim içimden avrupa hayali var filan
Ancak avrupa'ya gittikten sonra ne şampiyonlukta ne de konuşmalarında sanki bir toto kalkması yaşadığını sadece ben mi görüyorum?
Ezeli rakiplerimize gitse şaşırırmıyız ha?
Hayirli nöbetler.
Muriqui geldi mi?
Yalan haber pompaliyor medya. KAP aciklamasinda yok boyle birsey.diagne satısından yüzde 25 mevzusu doğru mu ?
Bu anlaşmayı yapanların!@salimmanav: Galatasaray eğer Diagne’yi satarsa Kasımpaşa’ya %25 pay verilecek. Fakat bu hak sadece bu transfer dönemi için geçerli. Galatasaray şampiyon olunca da Kasımpaşa’ya 3 milyon Euro ödendi. (Sözleşmede bulunan şarttan dolayı)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi