Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu satışı bu yaz zorunlu değil Ocak transfer dönemi sonuna kadar zamanımız var diye biliyorum

Diagne gitmese bile böyle devam ederse Ocak'ta tekmeyi vururuz

Ahbaplar bu çocuk aniden kaçar gibi bizi sattı tamam dedim içimden avrupa hayali var filan
Ancak avrupa'ya gittikten sonra ne şampiyonlukta ne de konuşmalarında sanki bir toto kalkması yaşadığını sadece ben mi görüyorum?

Bu ezeli rakiplerimize gitse şaşırırmıyız ha?

Bize karşı güçlü bir aidiyet duygusu olmayabilir doğru. Ama Ozan'ın çok iyi noktalara geleceğini düşünüyorum, o yüzden de kariyerinin son 1-2 senesinde Türkiye'de oynar gibi geliyor bana.

Ozan Kabak ın yaptığı :dans:

Ulen :dans: ozan işçi kardeşlerimiz yanına gelmiş bi tebessüm çok mu zor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bursa’nın iki kalecisinden birini almalıyız yedek kaleci için.

Ahbaplar bu çocuk aniden kaçar gibi bizi sattı tamam dedim içimden avrupa hayali var filan
Ancak avrupa'ya gittikten sonra ne şampiyonlukta ne de konuşmalarında sanki bir toto kalkması yaşadığını sadece ben mi görüyorum?

Ezeli rakiplerimize gitse şaşırırmıyız ha?

Arda gibi yükseleni Bjk bence

Umarım hayinlik yapmaz.Avrupa'da bizi gururlandırsın,desteğimiz sürsün

İyi akşamlar Galatasaray Sevdalıları

Mehmet Topal geldi mi?

Yedek kulübesini de güçlendirirken diğer yandan Türk oyuncu sayısını arttirmaliyiz.

@salimmanav: Galatasaray eğer Diagne’yi satarsa Kasımpaşa’ya %25 pay verilecek. Fakat bu hak sadece bu transfer dönemi için geçerli. Galatasaray şampiyon olunca da Kasımpaşa’ya 3 milyon Euro ödendi. (Sözleşmede bulunan şarttan dolayı)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

diagne satısından yüzde 25 mevzusu doğru mu ?

Para yok deyip yapılan yetersiz yerli oyunculrı trnsfer eden yönetime ses çıkrmayanlar bunları eleştiren taraftara laf söyleyenler vedatın transfer sürecinde üç maymunu oynuyorlar veya tabiki kesinlikle alınmalı diyorlar.

Ne oldu hani para yoktu.
Yahu okadar transfer lazımken biz ne vereceği belli olmayan ve yabancı sayılan adamla uğraşıyoruz.
Birde bu takım rize.o tarafı tam bir fiyasko.

Hadi alanilirsin diyelim.verirsin teklifini kabul ederlerse ederler etmezlerse defolup giderler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt