Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Comolli aleni fotoğraf vermiş gibi bu tarz işleri gizle yapmayı seven bir tip, öncesinde hiç böyle bir kare gördük mü? Çok açık zarf atıyorlar gibi bizimkilere, gerek yok yarın görüşmeye son teklif neyse o kalsın, oyuncu da giderse kendi bilir sanki muhtacız gibi bir hava var komik doğrusu.

vedat 2. yarı bu patlamayı yaptı.İlk yarı itibariyle Diagne ön plandaydı ne iş bilmemezliği bu renktaş

Diagne nin istatistigi kisa etek gibi. 2-3 dakikalik skills videosundan bile anlasiliyordu nasil bir cop oldugu. Bos kalelere, penaltilar falan. kap a bildirildigi gun elde patlar dedik. cunku adam futbol adina hic bir sey yapmamis.

Vedat a gelince, hocamiza gore illa tr liginden birisi patlama yapacak, sonra biz onu cok yuksek fiyata alacagiz. Bu isi profesyonellere birak ta patlayacak oyuncuyu zamaninda-alsinlar. Fatih hoca her gordugu oyuncagi isteyen, zorla aldiran yaramaz cocuklar gibi.

Comolli aleni fotoğraf vermiş gibi bu tarz işleri gizle yapmayı seven bir tip, öncesinde hiç böyle bir kare gördük mü? Çok açık zarf atıyorlar gibi bizimkilere, gerek yok yarın görüşmeye son teklif neyse o kalsın, oyuncu da giderse kendi bilir sanki muhtacız gibi bir hava var komik doğrusu.
Emre Akbaba'da aynı tarife ile geldi, sıfır katkı aldık. Yaşadığı talihsiz sakatlıklardan bağımsız.

Video da Ben de varım. Baya bağırdım, ses telleri gitti

D-ZsuGvWsAE9uj9.jpg:large

Hangisi sensin

Bir sonraki mesajımda gerekeni yazdım.

Hiç bir yerde 3.750’ın üstünde teklif yapılsın demedim.

Bu Comolli görüşmesine rağmen oyuncu bizi seçer ise, bu şikeciler için psikolojik olarak zor bir durum olabilir yazdım. Alışık değiller bu duruma.

Yeni Galatasaray’lısın laflarına girmiyorum bile.

Sırf Galatasaray’ın maçları için hemen hemen her hafta sonu Istanbul’a uçan birisiyim.

Istiyorsanız eskilerede gidebiliriz, yalnız utanırsınız söyleyim size.
Biz koskoca Galatsarayız böyle işlere takılmayalım dedim :D aynı renklere gönül vermişiz...

Esasen bu Vedat denen eleman tam Fenerin vizyonuna, çapına, bütçesine uygun bir oyuncu. Orta sıra mücadelesi verecek bir takım için komple bir forvet.

Biz niye salça oluyoruz, anlamadım.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayırdır senin derdin ne? Ben hakaret mi etmişim postumda veya kötü bir şey mi demişim gelip anlama güçlüğü falan var yazıyorsun sen? Sana fikrini soran mı oldu ayrıca benden alıntı yapıyorsun. İlla değneği elime aldıracaksınız
neyi eline alırsan al... Ben sana hakaret mi ettim

Welbeck bonservissiz
Herrera bonservissiz

Biz vedata falan uğraşıyoruz hala. Abi alsınlar versinler imza parasini. Yapistirsanlar bi yellow friday taraftar cikarir o parayi ne için korkuyolar boşta bi sürü adam var

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah bu comolliyi başımızdan eksik etmesin bunlardan bi skm olmaz arkadaşlar müsterih olunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt