Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iptal yani oyle mi?monchi satmıyoruz demis
babasi genclere uyusturucu satarken iyidi ama ?emre mor ile ilgili sözlükten yorum
büyük yetenekleri olan bir futbolcu, ancak sorunlu bir karakter. zor bir hayat, zor bir çocukluk geçirmiş. tıpkı gökhan töre gibi. bu çocuklara karşı fazla acımasız yorumlar yapıldığını düşünüyorum. babası hapishaneye girmiş, yetimhaneye verilmiş. hiç kolay değil
galatasaray'a transferine çok sıcak bakmıyorum ama emre mor'u bu disiplinsiz, haylaz çocuk olduran hayatı, yaşadıklarını da iyi analiz edip, empati yapmak gerekiyor. insanları ortahalli bir ailede büyümüş, okuyup kendini geliştirmiş bir birey gibi görüp, bu şekilde değerlendirmekten ve toplumdan dışlamaktan vazgeçmeliyiz.
başka başka yerlerde, çok başka hayatlar yaşanıyor. yaşanan başka hayatlar da başka refleksler başka dünya görüşleri doğuruyor.
super lig icin abartiyoruz bence bu dos olayini 3 tane ofansif adam koysak ne olacak sanki oraya donk bile fazla geliyorken bu ligeYalniz Banega ve Eduardo nun arkasına kante lazım
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
17 yasında milli takım gordugu icin bir piyasası olması normal ama konusulan rakamlar mumkun degilÇıktı yine sallıyor didem dilmen. Elif elması yere göğe sıpdıramıyır bu çocukta bir tek ben mi bişey göremedim
Fevkalede olur kefilim
Aga 17 yaşında makedon milli takımı yani bi zahmet görsün.17 yasında milli takım gordugu icin bir piyasası olması normal ama konusulan rakamlar mumkun degil
O adam iyi topçuya benziyor ama 4 senedir arabistanda olması büyük soru işareti. Temposuz oyuna alışmıştır artık
Makedonya'da az biraz topa vurmayi bil 3 4 gol atip asist yap zaten her türlü oynarsın17 yasında milli takım gordugu icin bir piyasası olması normal ama konusulan rakamlar mumkun degil
Anlaşılan fmde almış oynatmış reisserkan recbere aynı futbolcuyu bir hafta arayla sordular
ilk sorduklarında tanımıyorum demisti
simdi detaylı analiz yapıyor![]()
menajeri de galatasarayla anlastık demis
Ula sanki bizde tempo var da belh10dashimO adam iyi topçuya benziyor ama 4 senedir arabistanda olması büyük soru işareti. Temposuz oyuna alışmıştır artık