- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
millet asporun yaptigi habere mi guveniyor oglum su atv'ye guvenmeyin yahu yalan habercilik'den baska naptilar bu adamlar su gune kada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sapinaru geldi dostum hoMarek sapara gelmedi mi daha
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Vay be forumda bir ara saparalı 4-3-3 kadrolar bile yapılıyorduMarek sapara gelmedi mi daha
—————————
Ancelotti ile futbol felsefeleri uyuşmuyormuş.Çıktı yine sallıyor didem dilmen. Elif elması yere göğe sıpdıramıyır bu çocukta bir tek ben mi bişey göremedim
Ahahah ciddi misinVay be forumda bir ara saparalı 4-3-3 kadrolar bile yapılıyordu

Ohoo tabikiAhahah ciddi misin
—————————
kariyerine baktım simdiAga 17 yaşında makedon milli takımı yani bi zahmet görsün.
Ceza sahası içine sürpriz koşular yapıyo. Başka bir özelliği var mı bilmiyorum. Biz göremiyoruz herhaldeBu elifte yerenek gören var mı bu forumda? Varsa nedir bi aydınlatabilir mi? Her gün tvlerde övüyorlar neyini övüyorlar cahil cahil izliyorum
Tırt deyip yollamışlardır. Şimdi biz naptık böyle süperstarı nasıl kaçırdık diyordur herenvenkariyerine baktım simdi
heerenveen altyapısına girmis 3 ay sonra geri gitmis
ne oldu da iade ettler acaba