Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu carlos eduardoyu begendim adam hayvan gibi istatistik kasmis her sene
14/15 sezonu 14gol 5asist(fransada)
15/16 sezonu 18gol 4 asist
16/17 sezonu 19 gol 7 asist
17/18 sezonu 8 mac 6 gol(acl yirtigi)
18/19 sezonu 13 gol 6 asist

seneye sozlesmesi bitiyormus
@Yusuf Ciftci

Olabilir tabi abi ama sourlions kolpa haber vermez. o gruptayım diye biliyorum. demek ki hoca istiyor
Önceki dönemlerde transfer edilmesini savunduğum, olağanüstü yetenekli bir futbolcu ama hep dediğim gibi, yetenek işin başlangıcı ve bu eleman diğer hiçbir hususta yeterlilik gösterebilecek gibi durmuyor. Fatih Hoca da bir insan, yarı tanrı gibi payeler vermek kendisine haksızlıktır, egosu malum ama sorsak o da bundan hoşlanmadığını söyleyecektir muhtemelen...

.
Screenshot_2019-07-03-01-07-45-418_com.twitter.android.webp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Carlos Eduardo iyi adam, gelsin fenerdeki Guailonun oyun kurabilen ve dribling yapabileni.

Gol asist barajı olarak 10 10 yapabilecek kapasitesi var. Belhanda yı 10a verip yarısına bu adamı almak bile müthiş iş olur.

...........Dos.........
..................... Banega
....Eduardo............

Epey yaratıcı bir orta saha olabilir

emre mor ile ilgili sözlükten yorum

büyük yetenekleri olan bir futbolcu, ancak sorunlu bir karakter. zor bir hayat, zor bir çocukluk geçirmiş. tıpkı gökhan töre gibi. bu çocuklara karşı fazla acımasız yorumlar yapıldığını düşünüyorum. babası hapishaneye girmiş, yetimhaneye verilmiş. hiç kolay değil

galatasaray'a transferine çok sıcak bakmıyorum ama emre mor'u bu disiplinsiz, haylaz çocuk olduran hayatı, yaşadıklarını da iyi analiz edip, empati yapmak gerekiyor. insanları ortahalli bir ailede büyümüş, okuyup kendini geliştirmiş bir birey gibi görüp, bu şekilde değerlendirmekten ve toplumdan dışlamaktan vazgeçmeliyiz.

başka başka yerlerde, çok başka hayatlar yaşanıyor. yaşanan başka hayatlar da başka refleksler başka dünya görüşleri doğuruyor.

Çıktı yine sallıyor didem dilmen. Elif elması yere göğe sıpdıramıyır bu çocukta bir tek ben mi bişey göremedim

Carlos Eduardo iyi adam, gelsin fenerdeki Guailonun oyun kurabilen ve dribling yapabileni.

Gol asist barajı olarak 10 10 yapabilecek kapasitesi var. Belhanda yı 10a verip yarısına bu adamı almak bile müthiş iş olur.

...........Dos.........
..................... Banega
....Eduardo............

Epey yaratıcı bir orta saha olabilir
begendim baya
14/15 sezonu 14gol 5asist(fransada)
15/16 sezonu 18gol 4 asist
16/17 sezonu 19 gol 7 asist
17/18 sezonu 8 mac 6 gol(acl yirtigi)
18/19 sezonu 13 gol 6 asist
cok iyi tabela yapmis herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt