Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hic izlemedim, Porto'da oynamis, 2015'den beri araplarda oynuyor
Önceki dönemlerde transfer edilmesini savunduğum, olağanüstü yetenekli bir futbolcu ama hep dediğim gibi, yetenek işin başlangıcı ve bu eleman diğer hiçbir hususta yeterlilik gösterebilecek gibi durmuyor. Fatih Hoca da bir insan, yarı tanrı gibi payeler vermek kendisine haksızlıktır, egosu malum ama sorsak o da bundan hoşlanmadığını söyleyecektir muhtemelen...Olabilir tabi abi ama sourlions kolpa haber vermez. o gruptayım diye biliyorum. demek ki hoca istiyor
monchi satmıyoruz demisBanega ile ilgili yeni bir gelisme var mi?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yurek mi yedin bu kadar terimcinin icinde terime saliiyonne diyon?
sana mi dusdu gelip terimi bana savunmak beybisi?yurek mi yedin bu kadar terimcinin icinde terime saliiyon
terimci oldugumu nerden cikardin yawsana mi dusdu gelip terimi bana savunmak beybisi?
sener, yusuf erdogan ve adem buyuk transferlere onay veren teknik adam gelip benden takdir bekleyemez.
ilginc bir herifsin saygi duyarimterimci oldugumu nerden cikardin yaw
takildim sadece
Cok haklisin rtas adam 2 dribling ile defansla karsi karsiya kaliyor nerdeyse hepvideolarda iyi. Yalnız attığı goller o kadar geniş alan golleri ki. mümkün değil burda o alanı bulamaz
begendim bayaCarlos Eduardo iyi adam, gelsin fenerdeki Guailonun oyun kurabilen ve dribling yapabileni.
Gol asist barajı olarak 10 10 yapabilecek kapasitesi var. Belhanda yı 10a verip yarısına bu adamı almak bile müthiş iş olur.
...........Dos.........
..................... Banega
....Eduardo............
Epey yaratıcı bir orta saha olabilir