- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
Sucukcu gelmiş buranın keyfi kaçtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanunname mi çıktı?yapılandırma tüm kulüpler için geçerli
tüm kulüpler görüşecek yapılandırma için ts ve fb için durum kritik olduğu için öncelik onlarda biz de yapılandıracağız ama ben ödeme yapmak için 2 yıl bekleyeceğimizi düşünmüyorum bu zarar verir kulüpler zorda olduğu için bir kolaylık buKanunname mi çıktı?
Onu istemeyen daha fazlaFatih hocanin bir bildigi vardir iyi güzelde Ben bu sener adem Jimmy jusuf erdogan hicbirini görmek istemiyorum,illa yerli yedek araniyorsa Mehmet topali alin daha iyi
Zurich takiminda bu sezon 45 macta 15 gol atmis, 21 yasinda, 3.5m bonservis odemisler. Adamlarin scoutlari yillardir iyi işlere imza atiyorlar
Ulan memlekette ne çok ruh hastası var.
Adamı izlemiş olma ihtimali yok mu?Frey 36 maç 16 gol atmış zürih te. Fener scout ekibide iyi çalışmış demek. Ya da sen ten rengi siyah olunca nasıl kaçırdık diye uzuluyorsundur.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelmez inşallah bence oyuncu faydalı olacak ama kapaklık bi durum yok19.05 te babeeeel kapi gelir mi
Sence var mi? Var olsada zürih te 15 gol atmasını bir kıstas olarak gösterince karşılığı tabikide kanlı canlı FREY olacak. Kısaca az siyah az da gol atınca bir şey değişmiyor kardeş.Adamı izlemiş olma ihtimali yok mu?