- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Luyindama+ozornwafor ayni anda oynarsa... Resmen katliam ikili.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet de desteksiz atıyor kim Galatasaray taraftarı burda klavye başından ayrılmayan üç beş troll mü ?desteksiz atmıyor
ben destek oluyorum arkadasa
bunu sonra konusuruzKatilirmisiniz bilemem ama ben tinercileri, sikecilerden daha cok nefret ediyorum. Cok pis ve itici ve midesiz taraftarlari var, 2 sene sampiyon olup kendine kral falan sanmalari.
siz ne dusunuyorsunuz
Ne dion laHayırlı olsun adem büyüke gidecek parasi
He geçen senede kuruyordu. Başında ersun olan takımdan bir halt olmaz.Bu fener iyi kadro kuruyor. Kruse doğruysa Gomis.
Bizde sıkı tutmalıyız işi.
Hic sasmaz,her sene ayni.Klasik Gsc kendi aldığı oyuncuyu bokla diğer takım transferlerini Messi yap. Slimani, Ayew geldiklerindede burada övüldülerde övüldüler sonucu gördük. Babel maliyet olarak biraz fala gözüküyor ama Ffp varken bazen mecbur kalıyorsun ki kendisi Cl'de bir maç aldığı zaman zaten yıllığı çıkıyor.
kapatalım o zaman bugünüsaglik kontrolü haberini de girdilerse tamamdir. bugün baska transfer aciklanmaz. hafta sonu zaten bildirmezler. gecmis olsun.
zaten clde kırk yılda bir mac alıyoruz onu da goturup babele mi verecegizKlasik Gsc kendi aldığı oyuncuyu bokla diğer takım transferlerini Messi yap. Slimani, Ayew geldiklerindede burada övüldülerde övüldüler sonucu gördük. Babel maliyet olarak biraz fala gözüküyor ama Ffp varken bazen mecbur kalıyorsun ki kendisi Cl'de bir maç aldığı zaman zaten yıllığı çıkıyor.
mehmet topal acıklanacak mı bekleyelım mısaglik kontrolü haberini de girdilerse tamamdir. bugün baska transfer aciklanmaz. hafta sonu zaten bildirmezler. gecmis olsun.
Evet çok iyi bir kumarbaz aldılar. Full as gösterecek fenerbahçeye. Ne meraklısınız kuşların transferlerini övmeye.Max Kruse şimdilik yılın bombası.
Çok iyi oyuncu aldılar maalesef.
Yalnız vedatı da alırlar ise çift santrfor ile mi oynayacak bunlar?
Birde kreatif oyun kurucu bulurlar ise ciddi çok tehlikeli takım kurmuş olurlar şampiyonluk adına