- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
pilav üstü kuru zurnayi bize transferinden ötürü instagramdan tebrik etmis. bu kuru bizde kalir bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pilav üstü kuru zurnayi bize transferinden ötürü instagramdan tebrik etmis. bu kuru bizde kalir bence.
neredeyse 2 yildir hic bir sey yemeden yatmaya özen gösteriyorum. cok iyi hamle bence.kanka geceleri karnin aciktigi zaman ne yiyon
OzurnwaforZurna kim adem büyük mü
İnanmıyorum.banega frenando takası doğru mu?
Ozurnwafor![]()
Mandzukic kiralanamaz mı ya? Tam hocanın tarzi forvet rakip savunmaya pres pres pres
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 nisan sakasi olsaydi keske ama adem'i ciddi ciddi aldilar.. yapacak bir sey yok.Yeminle anlamamıştım espri değildi zurna deyince ilk aklıma adem geldi belki ligden arkadaştır diye
hem ndiayenin yerini daha iyi bir oyuncuyla dolduruyorsun hemde fernandonun maliyetinden kurtulup yerine daha iyi bir oyuncu alabiliyorsun. muazzam is.banega frenando takası doğru mu?
adem büyük'ün kramponları yalattığı fernando muFernando'yu beğenmeyenler var.. Fernando, Busquest'in yerine Barça da bile oynar..
Belhanda'yı satıp , Fernando, Banega ve Wilmar Barios gibi bir orta 3 lümüz olsa tadından yenmez...
Ne kaldı şurada üçün beşin hesabını mı yapıyorsun.hani 1 temmuzdan önce kimse transfer açıklayamıyordu patır patır açıklamışız