Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'yu beğenmeyenler var.. Fernando, Busquest'in yerine Barça da bile oynar..

Belhanda'yı satıp , Fernando, Banega ve Wilmar Barios gibi bir orta 3 lümüz olsa tadından yenmez...

images (3).webp

hem ndiayenin yerini daha iyi bir oyuncuyla dolduruyorsun hemde fernandonun maliyetinden kurtulup yerine daha iyi bir oyuncu alabiliyorsun. muazzam is.
Nasil alabiliyorsun yerine daha iyi adam? Sacma sapan Harcama mecburiyetine olacak bir mevki daha aciliyor.

Aytaçı falan alacaklarına Taylanı alsınlar yada free Salih Uçanı alsınlar

IMG_20190218_094431.jpg

ozornwafor bos topcu degil. u20 afrika kupasinda en iyi 11e secilmis, ayrica en genc nijerya milli oyuncularindan biri.

nijeryadan alinca sudan ucuza geliyor tabi cocuk

Rodriguez ilk yarı bizde berbattı arabistan da bile çok kötüymüş ilk geldiği sene de kötüydü tudor ile de eh iste diyebilirdik terim geldigi sene 2.yari çok iyi performansı var sadece fener alırsa diye b...k atmak değil amacım ama boş çıkma ihtimali çok yüksek bence..

Ademle ilgili bir olay anlatmak istiyorum @Kenan-Turyak kardeşimiz de şahit.. Kenanla ortak bir arkadaşımızın bir arkadaşı zamanında bu ademle beraber oynamış sıkı arkadaşlarımış hala.. Bizim arkadaş bu arkadaşı vesilesiyle ademin Malatya formasını istemiş adem de beklesin biraz Galatasaray forması gönderirim demiş.. Bu olay sezon başı oldu neredeyse 1 yıl önce tabi saçma geldiği için biz de sallamamıştık o zaman.. Şu an taşlar yerine oturdu adem işi anlık bir karar değil kesinlikle hoca epeydir istiyormuş.. bizle adı geçmezken adam Gs forması göndereyim diyecek özgüvene sahipti..
Şahsen ben KAP gelene kadar ihtimal bile vermiyordum bu işe

Ademle ilgili bir olay anlatmak istiyorum @Kenan-Turyak kardeşimiz de şahit.. Kenanla ortak bir arkadaşımızın bir arkadaşı zamanında bu ademle beraber oynamış sıkı arkadaşlarımış hala.. Bizim arkadaş bu arkadaşı vesilesiyle ademin Malatya formasını istemiş adem de beklesin biraz Galatasaray forması gönderirim demiş.. Bu olay sezon başı oldu neredeyse 1 yıl önce tabi saçma geldiği için biz de sallamamıştık o zaman.. Şu an taşlar yerine oturdu adem işi anlık bir karar değil kesinlikle hoca epeydir istiyormuş.. bizle adı geçmezken adam Gs forması göndereyim diyecek özgüvene sahipti..
sizin arkadaş vesilesiyle ademden forma isteyebiliyor muyuz
isteyebiliyorsak belhandaya forma imzalatıp gönderiversin adem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt