Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-OM0Q6XUMA3C2r.jpg

Başakşehir'den ayrılan Fedor Kudryashov: "Evimizde oynadığımız maçlarda bile rakibin taraftarı daha fazla oluyordu"
Fedor Kudryashov: "Galatasaray maçında birbirimizi duymuyorduk, 2 metre yanımızdakini bile duyamadık. Maç boyunca sağırdım. Beşiktaş stadı'nın Avrupa'nın en gürültülü stadı olduğunu düşünüyordum ancak Galatasaray'ın stadıyla karşılaştırılamaz"
Fedor Kudryashov: "Galatasaray'ın Türkiye'de basın ve hakemler üzerinde ciddi bir etkisi var. Fatih Terim, hakemler ile ilgili basına çok fazla demeç veriyordu. Kimse Terim'e itiraz etmeye cesaret edemiyordu"
Fedor Kudryashov: "Makine gibi bir takımımız vardı ama Beşiktaş ile oynadığımız maçın devre arasında, 1-0 önde iken sezon sonuna kadar çalışmadı. Ne oldu, bilmiyorum"

Cakala bak haberleri okumuş göbekli gotlu fotoyu görmüş ..düzeneği kurmuş çek karnını içine sabah açken kanka haberim yokmuş gibi çek yapmış .Nasıl sam şeytani bu herif ya ..

r'taş hadi göbeği içine çekti.

peki yanları nasıl içine çekiyor. biraz mantık yaw.

diğer resimde bel çevresi taşmıştı. adamın yanlar sıfır neredeyse.

Selamın aleyküm taraftarın sahadaki sesi sarıoğlu ile ilgili kulislere düşen dedikodu var mıdır?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt