Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSV Eindhoven Sportif Direktörü John de Jong:

"Bruma'yı çok uzun yıllardır takip ediyoruz, daha önce kendisini transfer etmeye çalıştık ama o Galatasaray'a gitti." https://t.co/x5VREHNYPq

Bu arada ozornfawor da William D avillanın oyuncusuymuş.. Bu adamla çok sağlam bir ortaklığımız var şu ana kadar da hiç zarar ettirmedi güvenmekte fayda var.. Biraz fazla komisyon yemesine takılmayan bu herif jorge mendezin afrika- Arap versiyonu bu bölgeye çok hakim ve bilhassa arap-katarlı kulüplerle sıkı ilişkileri var..
Mendezle ilgili harika bir inceleme yazısı okumuştum kariyerinin başlangıcı falan epey ilginçti.. Bu tarz menajerlerden zarar gelmez çok kazanır ama sana da kazandırır.. Valenciayla el attı önce şimdi Wolves zaten Portekiz kulüpleri de mendezi kontrolünde... Wolves un son transferleri komple Mendez ürünü ruben neves-moutinho - patricio-jota-costa ve son olarak bonservisini de aldıkları jimenez.. Bugün satsalar ödenen paraların çok üstüne giderler..
Bu yönden D avilla ile çalışılması ı doğru buluyorum varsın yesin yeter ki bize zarar ettirmesin eskiler hem yedi hem bize soktu kazığı

Sevmem.

ama takımda olmasını istemediğim birkaç vasat var. bunlar + 1-2 milyon takasla olacaksa gelsin.

bahsedilen rakamlarla olmaz o iş. büyük kazık olur. ve bu kazık herkese girer

Diagne kazığını çıkarmakla uğraşırken yerine başkasını koymaya gerek yok
En fazla 4 verilmeli illa alacağız diyorlarsa. 10m gibi cagne vari paralar verilecekse; forumun küfür literatürüne yepyeni küfürler ekleyeceğim.

Taktiksel yetersiz diyorsun,istifa diyorsun

Ve Fatih Terim son 2 sezondur Galatasaray’in basinda sampiyon oluyor

Iyi forumlar renktas
ya bu tiplerden her yerde var gssozlukte falan da dolu. Nisana kadar konusurlar mayista yuzsuz yuzsuz sampiyonluk kutlayip 1 hafta sonra yine bos bos saldirilara baslarlar. Neyse ki hocayi boyle zircahillere yedirecek degiliz

Taktiksel olarak yetersiz bir hoca oldugu acik ve net sekilde gorunen birsey. Taktik bilmiyor demedim asla, yetersiz dedim.

20 sene gecmis, futbol degisti, kendiside degismeli.

En guzel ornegi gecen sezon Donk girdi 1 gol atti diye 4 5 mac devamli ortayi bosaltip forvet alip bizi ustunlugumuzu kaybetmemizi sagladi.
E şampiyon yaptı?

Az önce Trabzonspor başkanını dinledim. Bu gün itibariyle futbol camiasına menejerlere futbolculara hiç bir borcumuz yok demiş. Sanki babasının parasıyla ödedi. Devlet sagolsun diye pankart astırsın.

Taktiksel olarak yetersiz bir hoca oldugu acik ve net sekilde gorunen birsey. Taktik bilmiyor demedim asla, yetersiz dedim.

20 sene gecmis, futbol degisti, kendiside degismeli.

En guzel ornegi gecen sezon Donk girdi 1 gol atti diye 4 5 mac devamli ortayi bosaltip forvet alip bizi ustunlugumuzu kaybetmemizi sagladi.
O taktik bilmiyor dediğin hoca Türkiye'de hücum futbolu, önde press ve hızlı gol ile rakibi kısa sürede ekarte etme gibi taktikleri uyguluyor. Elindeki kadro bunu tam yapamasada yapabilecek olanı almaya çalışıyor. 3-5-2 de oynatıyor. Son dakikalarda uzun boylu Donk gibi adamları forvete koyup gol aramayida biliyor. Ayrıca uefa kupasını aldığı sezon Hakan Şükür Arif ikilisini uzun-kısa çevik-bitirici şeklinde forvette oynatarak kazanan bir hoca. Daha çok sayarimda sen bunları taktikten saymazsin. Muhtemelen 11 kişi defans senin bahs ettiğin taktik. Onu Aykut kocaman mesela iyi yapar ama patlar :) Sen boşuna anlatma kardeşim biz biliriz hocamızı...

Dep antalya ve icerdeki akhisar maclarinda galibiyet ve 4 puan getirdi bu hamleler. Ama dedigim gibi bunlar sistemci ve vizyoncu rize deplasmaninda mac berabereyken drogbayi cikarip ceyhunu alan italyani yalamaya doyamazlar sorsan :asd:

Porto gibi olamasak bile Adem, şener, yusuf, semih, diagne gibilere israfta bulunmak zorunda değiliz. 6 ay modeste, alan, pato bekledik. Diagne'ye razı olduk. Sırf kasımpaşa da 20 gol attı diye piyasasından emin olmadığımız adamla bi dünya para verdik. Hala akkılanmadı, trezege, muriqi peşinde koşuyor. Sanki dünya da başka oyuncu yok gibi.
Arkadaş yerli bonservisi elinde oyuncular var mı? Hepsi senin söylediğin gibi çöp zaten ama bir şekilde yedek kulübesi yetersiz böyle adamları almak zorundasın.

Diagne ye son günde o 10 milyonu vermeseydik 10 milyonu bu yaz sezonunda kullanamayacaktık. O para transfere harcanamayacaktı. Bu yüzden o para verilip alındı ki yazın gönderilir ise o para tekrar kullanılabilsin.

Fatih hoca apo hunter gibi maçtan sonra sadece istatistik okusa millet neresini yalayacağını şaşırır.

Wesley Sneijder ülkesi Hollanda'nın Utrecht kentinde alkollüyken park halinde duran aracın üzerine çıkıp dans ettiği için gözaltına alındı. https://t.co/Pkpa3rvVtb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt