Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamın aleyküm hayırlı nobetler

Suan bu forumda takip ettigim 3ncu transfer sezonu.

2 yillik psikiyatri doktora egitimime dayanarak soyleyebilirimki, burdaki birkac arkadasin kafa yapisi gayet guzel oluyor bu gunlerdr. Ozelden bana yazsin arkadaslar. Uzerlerinde yapilacak arastirma sonucu tibbi literature el ele girmek isterim. Devletimizin ihracatina katkimiz olsun.

2 yillik psikiyatri doktora egitimime dayanarak soyleyebilirimki, burdaki birkac arkadasin kafa yapisi gayet guzel oluyor bu gunlerdr. Ozelden bana yazsin arkadaslar. Uzerlerinde yapilacak arastirma sonucu tibbi literature el ele girmek isterim. Devletimizin ihracatina katkimiz olsun.
Freud umuz varmış

@Kenan Ünal

nandoson
linnesson..luyinson..marcason..nagason
serison..banegson
feghouson..belhanson..onyekson
aboubason

babılson..donkson..muriçson

Ya abi bu diagneye 13-14 civarı teklif var ve diagneyle anlaşılmadığı için transfer bitmiyorsa biz hakikaten salağız 13 bonservis vereceklerse 14 versinler 4 teklif ediyolar diagne 5 istiyosa 3ünü onlar 2sini biz verelim maaşın hem ffpden yırtıyorsun hem de topçudan bu kadar zor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt