Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi sallamis. 66 milyona aldiklari oyuncuyun satin alma opsiyonu kac olur?

Gary Rodrigues dönemlik performansa sahip bir adam.
Denk geldi çok güzel iteledik.
Satılması kesinlikle doğruydu.
Velhasıl Fenerde dönemlik heyecan koparabilir. Lâkin totalde Nani benzeri bir katkı verebilir. Ama ben daha düşük seviyede kalır diye düşünüyorum fenere gelirse

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya bu vedat muriqi’nin forum da begenilmeme sebebi sirf rizespor da oynadigi icin falan mi yoksa farkli nedenlerden dolayi mi

Kötü futbolcu degil ben bu sezon denk geldigimde izledim,özelikle basaksehir macinda cok begenmistim kesinlikle buyuk takimlarda oynar cunku Adam da herseyden biraz da olsa var

3.5 milyon euro’ya biterse benim herhangi bir elestirim olmaz acikcasi cunku yasi da genc

Basaksehir macini forum olarak neredeyse hep beraber izledik,basak-rize macinin konusunu bulun yorumlari okuyun mukemmel oynamisti

Sadece tek maclik performans ile iyi futbolcu oldugunu yazmiyorum bu arada,genel olarak ligin ikinci yarisinda cok iyiydi

Galatasaray are closing in on Sevilla’s Ever Banega but the Turkish side are still interested in Jean Michael Seri as a backup plan.

Fernando giderse paşa paşa bir orta saha transferi daha yaparlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Muhsin hoca Galatasaray Bruma’ya çok para verdi Bjkdeki Opare daha iyi diyen biri.Fazlada şey etmemek lazım
Ligimizdeki TD lük deneyimiyle birlikte itibarı yerle bir oldu. Beraber çalıştığı futbolculardan en çok forma verdikleri bile gördükleri en kötü, iletişimi bozuk TD olduğunu söylediler...

Beyler forumdan uzak kaldım bir süre cevaplarsanız sevinirim.Arkadaşın yazdığı gibi Aboubakar işi yattı mı? Yada durum nedir

okan koc zaman zaman nefes almayı unutuyor
bogulup gidecek canlı yayında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt