- 11 Haziran 2015
- 39.715
- 28.165
- 2.193
Ikiside oynayamaz oynamamaliVarsayalim Topal geldi.
Banega yanında Donkmu oynar Topalmı ?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ha donk topali da top diye oynar orası ayrı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikiside oynayamaz oynamamaliVarsayalim Topal geldi.
İkisi de oynamaz transfer yapılır Fernando seviyesinde değillerVarsayalim Topal geldi.
Seri Banega ortasahasına ne diyorsunuz?
Bencede değiller ve ben o seviyede birini alabilecegimizi sanmıyorum renkdas. O yüzden Fernando Kalmali diyorum.İkisi de oynamaz transfer yapılır Fernando seviyesinde değiller
‘Galatasaray kulübü içerisinden teyit edilerek alınan bilgiler doğrultusunda şunları paylaşmak istiyorum.
Ozonwafor kesin olarak vazgeçildi.
Salomon Rondon için temas kuruldu. Oyuncunun Copa America'daki durumu yakinen takip ediliyor. Eğer şartlar oluşursa transfer gerçekleşecek.
Roma'dan Patrick Schik ismi kiralama olarak gündeme gelmiş durumda, Fatih Terim'in Schick kiralanması için şartların zorlanmasını istiyor. Roma'nın bu kiralamaya sıcak bakmayacağı kanaatini taşıyorum. Çok zor hatta İmkansız diyebilirim.
İki tane genç scout transferi düşünülüyor. Bu basında ismi hiç geçmeyen oyuncular, bir tanesi Belçika liginden, isim öğrenemedim. İsim öğrendiğim takdir de paylaşacağım.
Yerli transfer, Ankaragücü'nden Altay Bayındırdüşünülüyor. Ama yüksek bedel istenmiş. 5 milyon avro yedek kaleciye verilmez. Gökhan Töre ismi artık gündemden düşmeli, zira sakatlık sorunu nedeni ile transfer edilmeyecek. Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı için girişimimiz var. Şartlar olgunlaşırsa yedek kaleci olarak görebiliriz.’
Hahaha şu postu görünce gülüyorum.
- Ozornwafor 4 senelik sözleşme imzaladı.
- Rondon’un sözleşmesi bu sene değil, önümüzdeki sezon bitiyor. Rondon hakkında Fotomaç gazetesi bile haber yapmadı. Üstelik Venezuela Copa Amerika’dan elendi. Rondon 4 maç oynamış, gol atamamış.
- Patrick Schick? Geçen sene Roma 9 milyon euro’ya almış, 24 maçta 3 gol, 2 assist yapmış. Schick hakkında medya’da en ufak haber çıkmadı.
- Belçika’dan 2 scout ismi düşünülüyormuş. Öğrenince yazacakmış. Neyse.
- Altay, FB’e imza attı deniliyor. Üstelik bahsettiği gibi 5 milyon euro’ya değil (saçmalığın zirvesiydı zaten) 1.5 milyon euro’dan bahsediliyor.
- Serkan Kırıntılı? Serkan dahil tüm yerli kalecilere yoklama yapılır. Bunu bilmek zor birşey değil. Kaldı ki Serkan’la ilgili bir girişimimiz olsa, Konya kulübünden biri açıklardı. Transfer döneminin sonuna doğru yerli bir kaleci alınır.
50 küsür like almış Levent bey. Ayıp ya.. birde Ozornwafor haberini Özgür Ayten’den aldım diyor. Iftira atıyor.. ayıp.
Terim, Levent abi'yi de ifşa etmeli.Fernandoyu yollamak gibi boş beleş islerle uğraşmak yerine hala bedelsiz olan Welbeck veya Sturridge ile uğraşsak suanda çok iyi bir forvetimiz olurdu. Hatta belki ikisi birlikte gelirdi.
Şaye Fernando gittiyse vakit kaybetmeden Mahmut'u alalım derim
Seneye sözleşmesi bitiyor o yüzden Banega transferinde kullanmalıyız bence ama yerine mutlaka iyi bir futbolcu almak şartıylaBencede değiller ve ben o seviyede birini alabilecegimizi sanmıyorum renkdas. O yüzden Fernando Kalmali diyorum.
fernando, mariano ve nagatomo 3lüsü bitik oglu bitiktirfernandodan bişey olmaz artık son 2 maç gözünüzü boyamasın zaten seneye sözleşmesi bitecek donk bile daha verimliydi bu sene oraya genç bi azman şart
Bernard Mensah ?fernandodan bişey olmaz artık son 2 maç gözünüzü boyamasın zaten seneye sözleşmesi bitecek donk bile daha verimliydi bu sene oraya genç bi azman şart
Bir kere izledim. Dos da olmaz bence.Ozornwaforu orta sahada bi başlatsak ? Hazırlık maçlarında denenebilir. Nasıl bir oyuncu bu çocuk orta saha olabilecek tekniği varmı izledinmi hiç ? @Musap Aydinli