Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri Banega ortasahasına ne diyorsunuz?
49901

‘Galatasaray kulübü içerisinden teyit edilerek alınan bilgiler doğrultusunda şunları paylaşmak istiyorum.

Ozonwafor kesin olarak vazgeçildi.
Salomon Rondon için temas kuruldu. Oyuncunun Copa America'daki durumu yakinen takip ediliyor. Eğer şartlar oluşursa transfer gerçekleşecek.
Roma'dan Patrick Schik ismi kiralama olarak gündeme gelmiş durumda, Fatih Terim'in Schick kiralanması için şartların zorlanmasını istiyor. Roma'nın bu kiralamaya sıcak bakmayacağı kanaatini taşıyorum. Çok zor hatta İmkansız diyebilirim.

İki tane genç scout transferi düşünülüyor. Bu basında ismi hiç geçmeyen oyuncular, bir tanesi Belçika liginden, isim öğrenemedim. İsim öğrendiğim takdir de paylaşacağım.

Yerli transfer, Ankaragücü'nden Altay Bayındırdüşünülüyor. Ama yüksek bedel istenmiş. 5 milyon avro yedek kaleciye verilmez. Gökhan Töre ismi artık gündemden düşmeli, zira sakatlık sorunu nedeni ile transfer edilmeyecek. Konyaspor'dan Serkan Kırıntılı için girişimimiz var. Şartlar olgunlaşırsa yedek kaleci olarak görebiliriz.’

Hahaha şu postu görünce gülüyorum.

- Ozornwafor 4 senelik sözleşme imzaladı.

- Rondon’un sözleşmesi bu sene değil, önümüzdeki sezon bitiyor. Rondon hakkında Fotomaç gazetesi bile haber yapmadı. Üstelik Venezuela Copa Amerika’dan elendi. Rondon 4 maç oynamış, gol atamamış.

- Patrick Schick? Geçen sene Roma 9 milyon euro’ya almış, 24 maçta 3 gol, 2 assist yapmış. Schick hakkında medya’da en ufak haber çıkmadı.

- Belçika’dan 2 scout ismi düşünülüyormuş. Öğrenince yazacakmış. Neyse.

- Altay, FB’e imza attı deniliyor. Üstelik bahsettiği gibi 5 milyon euro’ya değil (saçmalığın zirvesiydı zaten) 1.5 milyon euro’dan bahsediliyor.

- Serkan Kırıntılı? Serkan dahil tüm yerli kalecilere yoklama yapılır. Bunu bilmek zor birşey değil. Kaldı ki Serkan’la ilgili bir girişimimiz olsa, Konya kulübünden biri açıklardı. Transfer döneminin sonuna doğru yerli bir kaleci alınır.

50 küsür like almış Levent bey. Ayıp ya.. birde Ozornwafor haberini Özgür Ayten’den aldım diyor. Iftira atıyor.. ayıp.
:asd: Terim, Levent abi'yi de ifşa etmeli.

Fernando Sevilla'ya gider bonservis kazanırsak sevirim.

Adam 2 yıl önceki durumunda değil yaşı geldi aynı performansı beklemek aptallık olur apaçık düşüş yaşıyor sakatlığıda malum artık aynı performansı veremeyecektir , seneye de boşa çıkıyor. Satalım hem yer açalım hem para kazanalım.

Portekiz ekibi Porto, Galatasaray'ın Vincent Aboubakar için yaptığı satın alma opsiyonu ile kiralama teklifini reddetti. (Güneş)

inş yalandır bu adamı mutlaka almalıyız

alacagımız forvet siyahi ve genc olacak bence biraz ve banegayla beraber acıklanacak.

Vay garibim duyumcu levo patlamismi
Ne kadar safsiniz la havalimani calisani izlandayla oynuyoruz diye birden izlanda da yasiyor birden kulüpden bilgi almaya basliyor sizde yiyorsunuz asd
Yorum basina birde 30 like aliyordu
Taaa asamoah transferinde patlamisti saliya bilet ayarlamis kulüp geliyor diye elestirdim diye nerde asamoah ban yemistim birde 3 gün puhahaha

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt