Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu maçta baya eli kolu bağlı kaldı hocanın bu nedenle yapılan operasyonu yanlış bulmuyorum. Herkes daha kalitelilerini ister ama talep edilen bonservisleri görüyorsunuz. 1 yıl kontratı kalmış oyuncuya 4'ten az parayı kabul etmiyorlar.

Ahmet, Ömer, Sinan, Yunus, Muğdat'tan ---> Adem, Jimmy, Şener, Yusuf ve inşallah M.Topal'da gelir yedek kulübesinde önemli bir gelişme sağlarız ve alınan oyunculardan hiçbirine bonservis ödenmeyecek.

Sinan muhtemelen 1 milyon euro'dan az para istemiyordu. Sinan yerine Yusuf-Adem ya da direk Jimmy gelmiş olacak ki gayet mantıklı bence.

Sürekli hatırlatıyorum 14 yabancının sadece 12'si kadroda olabilecek bu nedenle her bölgenin alternatif bir Türk oyuncusu olması gerekiyor. Yedeklere Linnes'i aldın mı forvetin yedeğini yabancı kullanamıyorsun ya da bunun tam tersi.
2009'dan beri üyeyim bu siteye.
Forumda böyle yorum yapanlar beğenilmez,dikkat cekmez ben beğeneyim dedim.
Çok güzel bir yorum beni ikna ettin renkdaş.

Bu arada bu forum 5-6 yıl önce çok aktif idi. Dakikada yeni sayfa açılırdı.

Forumun bazı ağa babaları ve şakşakçıları yüzünden hem insanlar buradan uzaklaştı hem de iyi yorum yapan üye sayısı pek kalmadı.

Sizin gibi değerli yorum yapan, futbol görüşü güzel insanlar yerine saçma espriler yapanlar el üstünde tutuldu.Bu yüzden forum eskisi kadar aktif ve zevkli değil.

Yarası olan buna sebep olanlar beni taşlamaya başlayacaklar ama gerçekler acıtır.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

_________Nakamba
FEG _Banega_Belhanda_Babel
________Aboubakar

Yorum alalım.

Kesinkes katılıyorum bu dediklerine lakin

Diagneye ve Regese edilen bu küfürlerin git git demelerin tu kaka etmelerin adamların tepesine karanlık bir gölge gibi çökmenin hiçbir gereği olmadığı gibi yanlış hareketlerdir.

Bırak boşver gitmicek diye korkup belki vazgeçerler bu hareketlerden bu toplum eğitilmesi mümkün olmayan çomarlarla dolu

Keşke şu yorumlar yapılmasa ama senede Million Euro kazanan heriflerin yangın tayfanın mesajlarını dikkate alıp,üzülüp sinirlendiklerine kimse beni inandıramaz.

Diagne tamamen kendini tatmin ediyor,eğleniyor kendi çapında.

Seneye Diagne kaldı diyelim, Vedat'ı da aldık. Hangisi daha faydalı olur?

Makamba yi çok methediyorlar. Tam bizlik. Forvet olarak bize Baros tarzı biri gerekli

Cagne kararinda diretirse en iyi secenek
Marcao ------- 12 milyon
Yunus --------- 4 milyon
Mariano ------ 2 milyon

Kjaer ---------- 2 milyon kiralik ve opsiyon
Banega ------- Fernando + 2 milyon
Aboubakar ------ 2.5 milyon + position
Luyindama ------ 3.8 milyon
1 tane de kiralik 6 numara bakariz. Geriye 7.5 milyon civari kalir.
Oooo daha Mitrouglu da var. Inshallah Cagne blof yapiyordur. Gerekirse 1 2 milyon veririz.

Galatasaray'dan senelik 4 milyon euro garanti para talep eden Banega, yapılan görüşmeler sonrasında 3 milyon 500 bin avroya düştü.

Artık detayların görüşüldüğü transferde tangocunun herhangi bir aksilik olmaması halinde bu hafta içinde İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Tecrübeli futbolcunun 4 Temmuz'daki sezon açılışında olması bekleniyor.

Kaynak: TRT SPOR

H.O. ver kırmızyı @Musap Aydinli

Cagne kararinda diretirse en iyi secenek
Marcao ------- 12 milyon
Yunus --------- 4 milyon
Mariano ------ 2 milyon

Kjaer ---------- 2 milyon kiralik ve opsiyon
Banega ------- Fernando + 2 milyon
Aboubakar ------ 2.5 milyon + position
Luyindama ------ 3.8 milyon
1 tane de kiralik 6 numara bakariz. Geriye 7.5 milyon civari kalir.
Oooo daha Mitrouglu da var. Inshallah Cagne blof yapiyordur. Gerekirse 1 2 milyon veririz.

Usta ne Kjaer'i stoperi karıştırmayın şimdi ya.

49970

Formalarımızı beğenmeyenler için Braga'nın ikinci forması............

Eger linc edilmeyeceksem Muricin bizde is yapabilecegini düşünüyorum. Hem seneye yerli sayilirsa muazzam bir transfer olabilir. Adam gercekten caliskan ve oyunun icinde olmayi seviyor. Fenere giderse uzulurum sahsen.

Keşke şu yorumlar yapılmasa ama senede Million Euro kazanan heriflerin yangın tayfanın mesajlarını dikkate alıp,üzülüp sinirlendiklerine kimse beni inandıramaz.

Diagne tamamen kendini tatmin ediyor,eğleniyor kendi çapında.
diagne için arıza bahanesi var fernando için nasıl bir bahane bulabiliriz? adam belkide ülkedeki en ağırbaşlı en makul oyunculardan biri sadece işine odaklanan biri

Beyefendi şampiyonluk kutlamasına bile gelmiyor. Bi tarafları oynuyo ama suçlu taraftar he ya he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt