Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Bence 4-4.5m bandında bitecek Muriqi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim izlediniz mi hiç alıcı gözle? Maçını demiyorum alıcı gözle izlediniz miVedat inşallah bize gelmez
Nereye geliyor ?geliyor baskan hoca albayrak üclüsü alacak gibi
Ne alakası var kardeş yönetime tokat gereklianahtarı verelim kulübü de yönetsinler
sol ayaklı topçu topa kötü vuramaz zaten hep estetik oluyorKardeşim izlediniz mi hiç alıcı gözle? Maçını demiyorum alıcı gözle izlediniz mi
Mücadelesi top tutması çok iyi.. gol becerisi diagne denen kazmadan daha iyidir..
Hava toplarında etkili..
O değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.
Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.
Adamları her türlü eziyoruz.
Mustafa Cengiz: Su akar yolunu bulur, biz de bir teklif yapacağız.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı sınırına hazırlık yapılmalı zaten ama saçma transferlerle değil.Yabancı sınırına karşı hazırlık yapılıyor.Bonservissiz Türk topçular alınıyor yine de beğenilmiyor
Ben şundan emimin ki böyle tepki verenler bir anda önümüze yabancı sınırı çıkınca neden önceden hazırlık yapılmadı derler-di
Dişlerini.Muriç’in neyini beğenmiyorsun mesela anlatsana biraz?
komik bir postO değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.
Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.
Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.
Adamları her türlü eziyoruz.
ben murici bizim maçlarda ve febe ve başşak deplasmanlarında izledim.febe ve başak savunmasını tek başına zorladı.Uzun boylu olmasına rağmen tekniği ve surati gayet iyidi.Tek başına savaştı ve fiziksel performansı da bence gayet iyi idi.Bize gelirse faydalı olabilir.Aklınıza şu gelmesin anadolu topçusu açık alan topçusu büyük takımda o alanları bulamaz sıçar diye düşünmeyin.Savaşçı bir futbolcu bundan emin olabilirsinizKardeşim izlediniz mi hiç alıcı gözle? Maçını demiyorum alıcı gözle izlediniz mi
Mücadelesi top tutması çok iyi.. gol becerisi diagne denen kazmadan daha iyidir..
Hava toplarında etkili..
Yabancı sınırına hazırlık yapılmalı zaten ama saçma transferlerle değil.