Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yılın şampiyonuyuz Babeli aldık İnşallah Onyekuruda devam edecek.Banega büyük ihtimalle gelecek.Türk Futbol Tarihinin tartışmasız en iyi hocasına sahibizçYıllar sonra içimize sinen bir savunma tandemini yakaladık ki sezon başı antremanla daha da kaynaşacaklar birbirlerine.Diagne gitmese bile bize kim rakip olur.febe : en az 6 7 ilk 11 oyuncusu lazım ve bunlardan 2 veya 3 ü star olmalı geçinizzz.bejeke: apo taraftara karşı 1 0 geriden başlayacak.Birçok eksikleri var kanatları yok.Savunma tandemleri leş.mirin patladı geçinizz.başşakşehir: geçen seneki yıkımı atlatamazlar belliki küççülmeye gidiyorlar geçinizz.trabzon: en yetenekli Türk futbolcular onda obi sağlam bir hamle ama şampiyonluk tecrübe ister,En büyük eksiklikleri aslında en kötü eksiklikleri.2 mağlibiyetle ne havaları kalır ne hevesleri geçiniz.Şampiyonlar liginde başarı istiyoruz ama bu kısa vadede gerçekten imkansız ötesi.Orta kısa vadede hedefimiz uefa kupasını kazanmak olmalı.Bunu yapabilmek için her sene Marcao gibi en az bir iki scout transferi gerekiyor.Bu mümkün bir hedef bence

Yav alma kardeşim Vedat'ı çok mu über oyuncu sanki gelince şampiyonluğamı taşıyacak. Bekle 6 ay sonra devre arası imzayı attır beleşe al. Şu Rize başkanını sevindirme adam şampiyonluktan etmek için bizi neler yaptı. Sen gidiyon adama para bayılıyon

O değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.

Yerli Bayern Münih olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Burda isim önemli değil, önemli olan sürekli galip gelmemiz.

Adamları her türlü eziyoruz.

Şu gelsin diyen futbol cahilleri devre arasındada Diagne gelsin diye naralar atıyordu..

Ulan hiç mi akıllanmadınız ? Ne çöp sevici çıktınız. Lanet olsun sinir oluyorum şu klübün transfer dönemlerine. Bok var gidip nerde kazık var itinayla oturuyoruz üstüne,bi Akbaba yüzünden 6 ay forvetsiz gezdik şimdi bu ameleyede gömerler parayı 1-2 mevkiyi eksik bırakırlar.

O değilde, Comolli görüşmesinden sonra olur da Muriqi yine biz alırsak, Akbaba’dan sonra, harbi harbi bunları psikolojikmen ezmiş olacağız.

kafaya bak hey allahım. Bilinçli adamlar fiyat yükseltip sana çakıyorlar bıyık altı sende burdan "ehehe çalım attık ehehee" dersin

Mustafa Cengiz: Su akar yolunu bulur, biz de bir teklif yapacağız.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hqdefault.jpg

Yabancı sınırına karşı hazırlık yapılıyor.Bonservissiz Türk topçular alınıyor yine de beğenilmiyor

Ben şundan emimin ki böyle tepki verenler bir anda önümüze yabancı sınırı çıkınca neden önceden hazırlık yapılmadı derler-di
Yabancı sınırına hazırlık yapılmalı zaten ama saçma transferlerle değil.

komik bir post

Kardeşim izlediniz mi hiç alıcı gözle? Maçını demiyorum alıcı gözle izlediniz mi

Mücadelesi top tutması çok iyi.. gol becerisi diagne denen kazmadan daha iyidir..

Hava toplarında etkili..
ben murici bizim maçlarda ve febe ve başşak deplasmanlarında izledim.febe ve başak savunmasını tek başına zorladı.Uzun boylu olmasına rağmen tekniği ve surati gayet iyidi.Tek başına savaştı ve fiziksel performansı da bence gayet iyi idi.Bize gelirse faydalı olabilir.Aklınıza şu gelmesin anadolu topçusu açık alan topçusu büyük takımda o alanları bulamaz sıçar diye düşünmeyin.Savaşçı bir futbolcu bundan emin olabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt